https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

POLITIKA

Novi državni sekretar na kmetijskem ministrstvu je postal tudi Prlek

17.10.2023 ob 12:25  

Vlada je imenovala nova državna sekretarja na kmetijskem ministrstvu. Novi državni sekretar na kmetijskem ministrstvu je postal tudi Prlek, Blaž Germšek iz Ljutomera, ki sicer živi v Mariboru.

Vlada je včeraj na dopisni seji imenovala nova državna sekretarja na ministrstvu za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano. To sta postala Eva Knez in Blaž Germšek iz Ljutomera, ki sicer živi v Mariboru.  Blaž Germšek je kmetijski strokovnjak in predstojnik Infrastrukturnega centra Jablje, ki je največji oddelek na Kmetijskem inštitutu Slovenije. 

Evo Knez je vlada na mesto državne sekretarke imenovala z 18. oktobrom, Blaža Germška pa s 23. oktobrom, so sporočili iz Ministrstva za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano.

Državni zbor je v petek z 49 glasovi za in enim proti s položaja ministrice za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano razrešil Ireno Šinko. Predlog za razrešitev je podal premier Robert Golob zaradi izgube zaupanja v njeno delo. Napovedal je, da bo vodenje kmetijskega resorja začasno zaupal obrambnemu ministru Marjanu Šarcu. Še isti dan je vlada na dopisni seji razrešila tudi državna sekretarja na kmetijskem ministrstvu Darija Krajčiča in Tatjano Buzeti.

Fotografije so simbolične: Arhiv Pomurec.com.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      17.10.2023 ob 13:42 Mojca gost

      Bravo Blaž

      7 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        17.10.2023 ob 19:48 gost

        Fantastic work-from-home opportunity for everryone... Work for three to eight hrs a day and start getting paid in the range of 7,000-14,000 dollars a month... Weekly payments....... 𝐖𝐰𝐰.𝐂𝐚𝐫𝐞𝐞𝐫𝐬𝟏𝟐.𝐜𝐨𝐦

        6 1 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      17.10.2023 ob 14:25 gost

      Aha, prej ni bil, zdaj pa je postal Prlek!

      7 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      17.10.2023 ob 14:50 gost gost

      VEJ PA NE BO DOLGO KAK PRIŠEL TAK ODIŠEL

      11 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      17.10.2023 ob 15:01 gost

      Gdo koli samo da ni iz SDS. Kajti če nebi Slovenija na volitvah spremenila jadra v levo smer bi že desni pederi potopili slovenijo ali pa jo prodali Orbani. Pa ne samo Prekmurje ampak celo slovenijo z morjem in Triglavom, bledom. Bohinjem itd.

      13 14 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      17.10.2023 ob 15:08 gost

      Prav imaš prejšnja vlada je imela samo pijance za ministre. Hojs je Slovence preganjal z vodnim topom in strupenimi plini. Kustec ministrica za šolstvo dijake in študente poslala na sodišče. Počivalšek je vso opremo za kovid kera je še zdaj v kletnih prostorih zašeftal. Prodal je vse kar ni bilo uporabno tistega časa. Vizjak je trl,,,, jajca,,, sodnikom če niso sodili kot je to zahteval SDS. Kolturni minister simuniti pa je bi samo tam kjer se je na veliko točil šanjpanec pa sploh ni imel pojma keri resor zastopa. Itd.

      14 11 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      17.10.2023 ob 15:12 gost gost

      ZNAŠ KAK PRAVIJO LASTNA FALA CENA MALA LELEKA LEJVIVA BALKAN

      10 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      17.10.2023 ob 18:34 gost

      SAM PREGOVOR PRAVI__VSE KAR JE LEVO ; JE ZA NIČ !!!!!!!! lejvi si kak bočkor--kak norec !!!!!!!!

      8 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        17.10.2023 ob 19:34 čkljrewgt gost

        Veš, kaj je tvoja težava? Majhno vidno polje (samo levo in desno, naravnost ne gre) in posledično skromno podstrešje. Lahko ti je v tolažbo, da je ljudi s to okvaro veliko.

        8 1 Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      17.10.2023 ob 19:56 gost

      Gdo je te ta levi. Janez Janša keri ima doma še vedno partijsko knjižico.

      9 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        18.10.2023 ob 1:21 gost

        I’m using an online business opportunity I heard about and I’ve made such great money. It’s really user friendly and I’m just so happy that I found out about it. Here’s what I do. For more details visit————————➤ 𝐖𝐰𝐰.𝐁𝐢𝐳𝐖𝐨𝐫𝐤𝟏.𝐂𝐨𝐦

        6 1 Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.