https://www1.kkl.si/sl/zaigrajmo-in-zapojmo-po-domace-v-lendavi-2024/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Po štirih letih v Grčiji se vrača v Fazanerijo

6.2.2024  

Četrta okrepitev v zimskem prestopnem roku. V soboško Muro se vrača Žiga Laci. 

Po štirih letih, ki jih je preživel v grškem AEK iz Aten, se Žiga Laci vrača v Fazanerijo. Laci je bil član mlajših selekcij čarno-bejlih, na tekmi 32. kroga sezone 2018/19 pa je proti Krškemu zabeležil tudi prvi uradni naslov za člansko ekipo čarno-bejlih. Kasneje je za člane zbral še tri nastope in se na tekmi proti Bravu, ki je bila odigrana 5. decembra 2019 tudi vpisal med strelce. V zimskem prestopnem roku se je nato preselil v Atene, kjer je okrepil AEK. 

Laci se zdaj vrača v Fazanerijo. Tudi to je eden od razlogov, da se je Žiga odločil, da se vrne v domače okolje, kjer je pripravljen trdo garati in se ponovno dokazati. Pogodbo z Muro je podpisal do 31. decembra 2025.

Robert Koren, športni direktor NŠ Mura: »Veseli smo, da se v Muro vrača še en nogometaš, ki je tukaj že dokazal svojo vrednost in se odpravil v tujino. Verjamem, da je Mura prava sredina, ki mu bo pomagala pri oživitvi kariere. Navkljub temu, da je star šele 21 let, je za njim že zanimiva pot, ki je vmes zavila iz začrtane smeri. Zdaj je na nas in na njemu, da Žigi vrnemo zaupanje, da bo lahko ponovno kazal predstave, kakršne smo videli že v preteklosti«. 

Žiga Laci, NŠ Mura: »Izjemno vesel sem, da sem se lahko vrnil v Fazanerijo. Mura mi je v preteklosti dala ogromno, pomagala mi je uresničiti željo, da sem se preselil v tujino. Zdi se mi, da sem sam zdaj na vrsti, da vrnem nekaj Muri, kar ji v preteklosti na igrišču še nisem mogel. Želim si, da v prihodnosti ponovno poskrbimo za kakšno lovoriko in komaj čakam, da ponovno zaigram pred najboljšimi navijači v Sloveniji.«

Foto: arhiv Pomurec, NŠ Mura

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      06.02.2024 ob 16:56 gost gost

      O MOJ LACI ZAREČENEGA KRUHA SE NAJVEČ POJE KA TE ŽIN NAJ IDE V ŽITKOC NE MOREŠ VSE VKUP POBRATI KA LEZE PO TRAVI MLADI TRDO DELALI ZDAJ DO SEDELI BREZ VEZE GOSPODJE

      10 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        06.02.2024 ob 23:21 gost

        I’m using an online business opportunity I heard about and I’ve made such great money. It’s really user friendly and I’m just so happy that I found out about it. Here’s what I do. For more details visit————————➤ 𝐖𝐰𝐰.𝐁𝐢𝐳𝐖𝐨𝐫𝐤𝟏.𝐂𝐨𝐦

        6 1 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      06.02.2024 ob 17:06 gost gost

      Dve tekmi te pa poškodba že znano kdo pride domov

      10 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      06.02.2024 ob 17:17 loka57 gost

      Kakšna velika okrepitev ni saj tudi si pri Kopru ni naigral,je pa še zelo mlad in lahko se še lahko dokaže.

      12 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      06.02.2024 ob 17:28 gost

      VIDI SE KAKŠNA SLABA KVALITETA NOGOMETA JE V SLOVENIJI,IGRALCI KATERI ODIDEJO V TOJINO NIČ NE DOSEGNEJO SO REZERVE ALI PA ŠE TO NEJ POTEM SE PA VRNEJO NE PRIPRAVLJENI POTEM PA ŠE PRIDEJO POŠKODBE,KLUB PA NIMA ODNJI NOBENE KORISTI

      15 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        07.02.2024 ob 8:23 gost gost

        On je kar dosti igral v začetki, bil tudi 2x oz. 3x izbran za igralca meseca, potem se je poškodoval, vmes se je menjal trener in se je končalo kak se je.

        7 1 Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      06.02.2024 ob 17:42 NAVIJAČ gost

      Moroša se je tudi vrnil kod velika okrepitev za Muro sedaj je pa zanič čista nula je

      13 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      06.02.2024 ob 17:50 kdo gost

      in zakaj ga je hudiča kupil grški klub, ko je nogometni ciciban za muro odigral le 3 tekme. In Grki so ga imeli za Drogba, to te buje, res v Muri se rodijo sami talenti, nogomt pa igrajo vsi BALKANCI, ČUDO OD ČUDA.

      11 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      06.02.2024 ob 20:04 kilonja gost

      Strašen talent, v Grčiji je od sedenja na rezervni klopi dobil " zlato žilo " .

      9 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      06.02.2024 ob 20:06 gost

      Pa koji kurec si šel v Grčijo, če se že takoj vračaš domov. in kaj si zdaj naredil z svojo kariero, vrnil si se na začetek in izgubil dve leti. ne razumem takih idiotskih potez. Namesto, da bi delal na tem, da se prebije v kakšno močnejšo ligo, se vrne domov k mamici in povprečni Muri in slabi slovenski ligi. Le kdo bi razumel tega čobana.

      12 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      06.02.2024 ob 21:47 Zdenko gost

      Pa ka de tu isti kurac kak Lotrič de. Nikaj nede z njega. Marosa pa bi še v Ižakovcaj sedo!

      10 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      07.02.2024 ob 8:58 gost

      Se je to tak, treneri in menedžeri ga gor napizdijo, te pa ide v tujino za male pejneze. Samo, ka se skasera.

      9 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      07.02.2024 ob 19:00 Rad imam Muro gost

      Bravo Koren, bravo Kuzmič. Če hoče Mura kaj doseči oz. igratii v Evropi, mora biti glavnina moštva sestavljena iz domačih nogometašov in mladih igralcev, ki se želijo uveljaviti. Samo ti se bodo dovolj trgali in borili za dres Mure. Nič nimam proti tujcem, ampak vem, da za kaj preverjenega, kakovostnega ni denarja, da pa vozimo v klub neke povprečneže, ki jim je treba plačati stanovanje in hrano ter odžirajo minute mladim, pa nima nobenega smisla. Seveda, bi vsak od nas imel tujca, kot je bil Daku, ampak treba je vedeti, da je to bila sreča oz.verjetnost - na 10 nakupov ala Petković, pride mogoče en Daku ampak, ko potegneš črto, se to ne splača. Edino kar bi se mi mogoče zdelo pametno, pripeljati kakšne afričane z izjemnimi telesno fizičnimi lastnostmi. Kot smo vsi videli nas je Galaxy v Turčiji šolal, kot malo deco, ne vem pa, če je kdo šel pogledat njihovo vrednost na Transfermarktu, ki je ista kot od Mure, tako da igralci tam ne morejo biti dragi, poleg tega pa se še Vermezovič tam nabrž kaj znajde, glede na to, da je tam deloval.

      8 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    12. gost
      07.02.2024 ob 19:14 Lendavski nadvojvoda(original) gost

      Kaj se pa prsite,etnija Sobočka z okolico,kaj pa je Mura,en navaden nič,nula,dno.

      5 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        07.02.2024 ob 19:41 Szoboški szurkoš gost

        Lahko bi bolj po domače povedal, da te bodo vsi razumeli npr. tako: Mura je .ičkin dim.

        2 1 Prijavi neprimerno vsebino
    13. gost
      07.02.2024 ob 19:52 Lendavski nadvojvoda(original) gost

      Aha,sobočki súrka.....

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.