https://www1.kkl.si/sl/zaigrajmo-in-zapojmo-po-domace-v-lendavi-2024/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Mura ima novega trenerja

21.2.2024  

Muraši imajo novega trenerja, dosedanjega Vladimirja Vermezovića je zamenjal dosedanji selektor slovenske mladinske reprezentance in nekdanji slovenski reprezentant Anton Žlogar.

Po petih mesecih in petnajstih tekmah v prvenstvu in pokalnem tekmovanju se je nekdanji trener Partizana poslovil od soboške Mure. »Podoba čarno-bejlih na igrišču v zadnjem času ni bila takšna, kot bi si želeli in zato se je klub z Vermezovićem dogovoril za sporazumno prekinitev pogodbe,« so ob odhodu zdaj že nekdanjega trenerja sporočili iz kluba. Skupaj z Vermezovićem se je poslovil tudi pomočnik Slaven Kovačević. V zimskem času pa se je od črno-belih poslovil tudi Gregor Balažic, ki je Vermezovića pripeljal v Mursko Soboto.

Muraši so danes že predstavili novega trenerja. Na trenersko klop črno-belih prihaja dosedanji selektor slovenske reprezentance do 19 let Anton Žlogar.

49-letni nekdanji slovenski reprezentant je kot trener v klubskem nogometu že delal, a nikoli na tako visoki ravni. Kratek čas je vodil Brda, Triglav in Kras. Kot nogometaš je igral za Gorico, Olimpijo in klube na Cipru, zadnja leta pa je bil kot selektor mlajših reprezentanc zaposlen na Nogometni zvezi Slovenije (NZS).

Robert Koren, športni direktor NŠ Mura je povedal za klub: »Anton Žlogar je mlad, ambiciozen trener, ki ima moderen pogled na nogomet. V zasledovanju strategije kluba smo iskali trenerja, ki je željan dela in obenem dobro pozna delo z mladimi, čemur v Muri dajemo veliko pozornosti. Verjamem, da smo dobili pravega trenerja za filozofijo našega kluba. Dokazal se je že v mlajših selekcijah reprezentance, njegova igralska kariera pa tudi sama po sebi govori, da ima nogometnih izkušenj več kot dovolj.«

Anton Žlogar, trener NŠ Mura je za klub povedal: »Zagotovo so vtisi odlični. Prihajam v velik slovenski klub z bogato tradicijo in velikim številom navijačev. Mura je klub, ki je že osvajal lovorike, tudi zato se je bilo težko upreti klicu Mure. Izkoristil bi priložnost, da se zahvalim NZS za podporo in sodelovanje ter razumevanje pri tej odločitvi. Zahvalil bi se predsedniku Robertu Kuzmiču in športnemu direktorju Robertu Korenu, da verjameta vame in da lahko v Fazaneriji stvari obrnemo na bolje. Prav tako zahvala mojemu agentu Amirju Ružniču, ki je sodeloval pri mojem prihodu v Mursko Soboto. Navijačem lahko obljubim, da bom dal v to delo celega sebe. Želim si, da ekipa doseže pozitivne rezultate, da dvignemo samozavest igralcev in še povečamo zanimanje za nogomet v Prekmurju.«

Mura bi sicer danes morala igrati tekmo 22. kroga v Kopru, a so jo preložili zaradi nedeljskega incidenta. Tako se bodo črno-beli na zelenice podali v nedeljo, ko se bodo doma pomerili z Radomljami.

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      21.02.2024 ob 14:18 gost

      Pa en Prekmurec, BEDAKI, še en ki vas bo ogulil do končnega propada. Sicer nas pa Mura več sploh ne zanima.

      14 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        21.02.2024 ob 23:25 gost

        I’m using an online business opportunity I heard about and I’ve made such great money. It’s really user friendly and I’m just so happy that I found out about it. Here’s what I do. For more details visit————————➤ 𝐖𝐰𝐰.𝐁𝐢𝐳𝐖𝐨𝐫𝐤𝟏.𝐂𝐨𝐦

        0 2 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      21.02.2024 ob 14:23 fidolino gost

      SVAKA ČAST ,NEIZKUŠEN V PRVO LIGO??? GOSPOD KUZMIČ ,VEJ PA TEJ KOREN DE PA ODPELO EKIPO V TRETJO LIGO.

      14 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      21.02.2024 ob 14:25 Karel K. gost

      Še boljša rešitev, kot da bi angažirali Jurgena Klopa. Zdaj Mura dobi tri točke in vse tekme do konca zmaga in bo zasedla tretje mesto ter bo igrala naslednje leto v Evropi. Pa v prvo ligo jeseni pride Nafta in Beltinci in bo alovenska prva liga postala prekmurska liga.

      6 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      21.02.2024 ob 14:51 gost

      Škoda Tonci, da je šel v tak amaterski klub. Ponavadi imajo trenerji ambicije it na boljše in narediti korak naprej. Tonci pa ga je naredil dva koraka nazaj. Zato se sprašujem, Tonci na kakih tabletah si je vse v redu z tabo?????

      11 10 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        21.02.2024 ob 15:06 Alo gost

        Misliš praviti... amater Tonči je prišel v profesionalni klub. Človek brez nekih pravih trenerskih izkušenj si je prišel izkušnje nabirat... če bi bil on za kaj, bi ga keri njegov bivši klub vzel... je pa bil na nzs zaposlen kot socialni primer igralca. Lp

        6 9 Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      21.02.2024 ob 15:20 Oh gost

      Oh ne morem verjeti. Ta moj fuzbal, v ekstazi san. Ka bi brez njega, kak droga mi je. Oh ah uh

      1 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      21.02.2024 ob 16:27 Muza gost

      Koren si je pripeljal trenerja kimavca,vse bo vodil Koren,vse funkcije direktorske je pobral,sedaj bo še trener in menedžer (Tonči na papirju trener)ajmo Korenček pokaži kaj znaš,ne tako kot v Dravogradu in Celju,en mesec pa brca v ta zadnjo.Kuzmič gotov si zdaj

      13 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      21.02.2024 ob 17:15 Gost 1 gost

      Kuznič Goričanci so te zapustili, Koren pa spakivo Sobočance, zdaj pa se lahko sam počasi pakiraš, ker te je do tega pripeljala naivnost in pohleb.

      12 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      21.02.2024 ob 17:39 gost

      NA TEM KOMENTIRANJE JE DOSTI BUTALCEV,KATERI ZNAJO ŽE VSE NAPREJ KAJ SE BODE DOGAJALO PAMETNJAKOVIČI PUSTE ČLOVEKA NAJ DELA PA ČAS BO POKAZAL KAJ ZMORE

      12 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      21.02.2024 ob 17:51 gost

      Nakateri kometatorji se res imajo za pametnjakoviče v resnici so pa nepismene ne izobražene budale.

      7 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      21.02.2024 ob 19:30 gost

      Bogi, ne bi rad bil v njegovi koži..kratko bo trajalo, kot pri njegovih predhodnikih.

      4 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      21.02.2024 ob 22:29 gost

      19.42 verjetno imaš v misli Čontolo,kateri je brez nogometnoga znanja in avtoritete,kako lahko primerjaš Tončija pa Čontolo povej mi koliko tekem je igral Čontola v prvi ligi pa koliko v reprezetanci verjetno si njegov zaveznik,da pišeš takšne neumnosti,si pa res čudaški človek.

      6 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    12. gost
      21.02.2024 ob 22:32 gost

      Mura iz Murske

      0 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    13. gost
      22.02.2024 ob 1:11 Markojca gost

      Jes bi samo povejdala ka tej mrkevca pa te Tuna tou se fse drekaše.

      1 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    14. gost
      22.02.2024 ob 4:08 Busybee gost

      Jaz bi pa povedal da debeli zblojenec produkt grupnega posilstva in neuspeli abortus piše bedarije

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    15. gost
      22.02.2024 ob 7:11 Markojca gost

      Jes bi samo povejdala ka si ubogo brneče govedo!!!!

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    16. gost
      22.02.2024 ob 9:45 gost

      Če bi v Muro pripeljali slavnega Gvardiolo. Vse zaman ker so na igrišču kao nogometaši Nej trener.

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    17. gost
      22.02.2024 ob 13:11 Seljo gost

      90% igralcev, ki so vsaj nekaj znali o fuzbalu so prodali. S tem kar je ostalo Evtope nemo videli, verjetno pa ostanejo v ligi. S takšnim kadrom niti vrhunski trener ne bi nika napravo. Niti boug ne bi. Trbelo de se navaditi na to ka pač zdaj gledamo.

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    18. gost
      22.02.2024 ob 13:51 gost

      Mura vsaj rabi 3, 4 dobre igralce. Vse ostalo ima.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    19. gost
      22.02.2024 ob 15:09 Seljo gost

      Ja, z Dakujon. Shabanaxajon, Karnicnikon, Koutron pa Horvaton bi nan bilo dosta lezej. Klepač pa Jurišič tudi ne bi škodila. Dejansko nimamo hitrega igralca.

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    20. gost
      22.02.2024 ob 19:28 Gost 1 gost

      Žalostno, kaj delajo z našo Muro. KOREN uničuje nogometno šolo Mure in pomurski nogomet, pomaga pa mu pri tem uprava Mure, od Kuzmiča, Rajha, Štornika, Horvata itd,.. Saj ni čudno, da pri Muri vse to ne funkcionira, saj pa vse menjujejo na par mesecev. Se sprašujem, kako bi funkcionirala firma, če bi vse vodje menjavali na vsaki mesec ali dva. Verjetno nikakor oziroma bi se vse porušilo. Pri Muri se točno to dogaja odkar je prišel Koren. V klub vozi svoje prijatelje in dela za svoje interese. V vseh mlajših tekmovalnih selekcijah je v klub pripeljal same tujce. Žalostno a resnično. To zdaj več ni Mura, pač pa NŠ Roberta Korena Dravograd. Tam je že vse zavozil, zdaj sledi še popoln propad Mure. Ljudje dragi, zapomnite si imena, ki so Korena nastavili in sedaj sodelujejo pri tem propadu Mure

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    21. gost
      22.02.2024 ob 22:47 gost

      19,28 tij budala uničuješ Muro z svojimi komentarji si privrženec igralništva plus tega si socijalni problem

      0 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.