https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Kam se lahko odpravite ta konec tedna?

18.04.2024 ob 19:00  

Tudi ta konec tedna se bodo po Pomurju zvrstili številni dogodki. Za vas smo zbrali nekaj predlogov, kam se lahko odpravite.


Petek, 19. april

Noč grozljivk

V kinu Cineplexx v Maximusu bo ob 20.45 Horror Night s produkcijo grozljivke Abigail.

Koncert ob dvajseti obletnici

V kulturni dvorani na Tišini bo ob 19. uri koncert, ki ga je Društvo pevska skupnost Prekmurci pripravila ob 20. obletnici delovanja. Njihov repertoar odraža bogato kulturno zapuščino Prekmurja in širše, hkrati pa so tudi odprti za nove glasbene izzive.

Sobota, 20. april

Markovo senje v Beltincih

Markovo senje z bogatim spremljevalnim programom bo od 8. do 15. ure v središču Beltincev. Na dogodku bodo sodelovali lokalni ponudniki, rokodelci in društva. 

Skate delavnica

V Mladinskem centru Gornja Radgona bo med 16. in 17.30 Skate delavnica, ki ji bo izvajal Tim Topolinjak iz Skate šole OLLIE.

Zumba turneja

Na Ekonomski šoli Murska Sobota bo ob 18. uri plesno doživetje leta. V sklopu Zumba Tour Slovenija pripravljajo Master class v Murski Soboti.

Koncert Slovenskega orkestra flavt

V Gledališču Park Murska Sobota bo ob 19. uri koncert Slovenskega orkestra flavt, na katerem bo nastopilo 77 flavtisk in flavtistov.

 

Odbojka

V dvorani Osnovne šole I. Murska Sobota bo ob 19. uri 2. tekma za 3. mesto finala končnice Sportklub prve obojkarske lige med OK Panvita Pomgrad in OK i-Vent Maribor.

Dnevna soba s posluhom

V MIKK-u bo od 20. uri poslušalnica, ki bo posvečena ritmu sončnih otokov. Obiskovalci bodo lahko uživali v Reggae glasbi.

Nedelja, 21. april

Zeliščarski dan

Grad Negova kot ambasador dragocene kulturne dediščine od 10. do 16. ure vabi na NEGOVAnJE 2024, tradicionalni zeliščarski dan s pestrim poučno-zabavnim programom za vse generacije.

Pohod po Goričkem

Javni zavod Krajinski Park Goričko pripravlja dvanajstkilometrski pohod s pričetkom ob 10. uri pri Gostišču Puhan v Motvarjevcih. 

Črna komedija v Murski Soboti

Na oder Gledališča Park prihaja črna komedija Edwarda Albee: Kdo se boji Virginie Woolf? v režiji Ivice Buljana in z igralci Natašo Barbaro Gračner, Brankom Šturbejem, Benjaminom Krnetićom in Klaro Kuk.

Za objavo dogodkov nas lahko kontaktirate na: urednistvo@pomurec.com.

Foto: arhiv Pomurec

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      19.04.2024 ob 1:00 gost

      I’m using an online business opportunity I heard about and I’ve made such great money. It’s really user friendly and I’m just so happy that I found out about it. Here’s what I do. For more details visit————————➤ 𝐖𝐰𝐰.𝐁𝐢𝐳𝐖𝐨𝐫𝐤𝟏.𝐂𝐨𝐦

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      19.04.2024 ob 12:37 selena333 gost

      Hi i love sex my contact here https://vipdeit.com/sex26.html

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.