https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Nogometni klub bogatejši za nov športni objekt

25.04.2024 ob 11:29  

Nogometni klub Lipa je bogatejši za nov športni objekt, ki sta ga s prerezom traku slovesno predala v uporabo župan občine Beltinci Marko Virag in predsednik Krajevne skupnosti Lipa Jože Ferčak.

Nogometni klub Lipa, ki trenutno tekmuje v medobčinski nogometni ligi Murska Sobota, letos obeležuje 50. obletnico obstoja. Pred dobrimi 40. leti so nogometaši in ostali krajani vasi Lipa ob vaškem domu s prostovoljnim delom zgradili slačilnice, ki zaradi dotrajanosti niso bile več funkcionalno uporabne.

V Krajevni skupnosti Lipa in v vodstvu Nogometnega kluba Lipa so se tako odločili za gradnjo novega športnega objekta v Športno – rekreacijskem centru, in sicer novih sodobnih in svetlih ter udobnih slačilnic, kar jim je uspelo s pomočjo občine Beltinci, Fundacije za šport, Loterije Slovenije in Športne loterije – za slovenski šport.

Gre za sodoben športni objekt, ki bo služil tamkajšnjemu nogometnemu klubu in širši skupnosti. Nove slačilnice so opremljene s sanitarijami in tuši. S toplotnima črpalkama je zagotovljeno ogrevanje prostorov in sanitarne vode. Notranjost objekta krasi spominski dres osnovnošolcev Lipe iz leta 1973, ki ga je klubu podaril nekdanji nogometaš NK Lipa, domačin Avgust Bukovec.

O pomenu nove pridobitve so številnim zbranim spregovorili predsednik Nogometnega kluba Lipa Ivan Tkalec, predsednik Krajevne skupnosti Lipa Jože Ferčak, župan občine Beltinci Marko Virag, predsednik medobčinske nogometne zveze Murska Sobota in podpredsednik Nogometne zveze Slovenije Danilo Kacijan, ki je ob tem svečanem dogodku predsedniku Nogometnega kluba Ivanu Tkalcu podaril nove nogometne žoge.

Trak novih slačilnic sta prerezala beltinški župan Virag in predsednik Krajevne skupnosti Jože Ferčak. Preden so nove slačilnice predali svojemu namenu v uporabo jih je blagoslovil župnik turniške župnije Marko Magdič. V kulturnem programu so nastopili ljudski pevci in članice vokalne skupine ter sekcija Veseli Vandrovci iz Kulturnega društva Lipa. Ob slovesnem odprtju so pripravili tudi nogometni turnir. 

Več fotografij v spodnji galeriji ...

Vir in foto: Jože Žerdin

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      25.04.2024 ob 13:35 gost

      Fantastic work-from-home opportunity for everryone... Work for three to eight hrs a day and start getting paid in the range of 9,000-37,000 dollars a month... Weekly payments....... 𝐄𝐬𝐡𝐨𝐩𝐂𝐫𝐚𝐳𝐞.𝐂𝐨𝐦

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      25.04.2024 ob 13:38 xxx gost

      :)

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      25.04.2024 ob 15:24 gost

      No evo Lipicanci, kmalu bo tretja liga tu. Pazite se Odranci, Čarda , Polana in ostali, na sceno prihaja Lipicanska Lipa.

      2 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      25.04.2024 ob 17:53 gost

      Pa zenski nogomet tudi imajo???

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      25.04.2024 ob 18:38 Štef gost

      Najbolj negraužna oseba,,VIRAG,,ko je kje na pijači samo opazuje če ga kdo gleda

      7 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      25.04.2024 ob 18:42 domačijn gost

      A je potrebno tako razkošje ? Ali je tole profesionalizem ? Kdo bo tole vzdrževal ? Za druge prepotrebne reči pa ni denarja !!? Od tega se neda živeti !

      8 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      25.04.2024 ob 19:36 gost

      Lipi imajo kao nogomet. Pred 30 ali 40 leti so ga imeli res in to kar uspešnega. Zdaj pa imajo samo balinanje kej ti to ni več fuzbal.

      7 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.