https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Dodatne kvalifikacije ne bodo odigrane

23.5.2024  

Nogometna zveza Slovenije je pred kratkim odločila, da je brez licence ostala ekipa Rogaške. Zaradi pritožbe dodatne kvalifikacije med Nogometnim klubom Nafta 1903 in Nogometnim klubom Radomlje ne bodo odigrane.

Licenčna komisija NZS za pritožbe je pritožbo NK Rogaška zavrnila. Po skrbnem pregledu vseh pritožbenih razlogov in dodatno predložene dokumentacije je ugotovila, da NK Rogaška ne izpolnjuje obveznih infrastrukturnih, športnih, pravnih in finančnih A kriterijev za podelitev licence.

Glede na dejstvo, da Licenčna komisija za pritožbe ni ugodila pritožbi NK Rogaška in na podlagi sklepa Odbora za nujne zadeve, se dodatne kvalifikacije med NK Lendava 1903 in NK Radomlje ne odigrajo. 

Ekipa Rogaške je končala na osmem mestu lestvice prve slovenske lige, kar pomeni, da bi morala ostati v prvi ligi. Rogaška se je pritožila, a je licenčna komisija Nogometne zveze Slovenije odločitev o pritožbi zavrnila.

Foto: arhiv Pomurec

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      23.05.2024 ob 11:13 gost

      Joj, kaj pa bodo zdaj madjarok, ko bodo morali v prvo ligo? Nzs, njih gadno zajebala. Kak bojo zdaj dalje prali peneze pa odajali tekme. Če bi oni to znala, bi Naftaši prej začela gubiti, ka bi bili 4 ali 5.

      11 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      23.05.2024 ob 11:14 gost

      Bogi madžari, zaj so gotovi, v prvi ligi bodo tezko prali peneze.

      8 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      23.05.2024 ob 11:46 LENDAVČAN gost

      ORBAN PA JEBIVETER JANŠA BOSTA VSE UREDILA.

      4 12 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      23.05.2024 ob 12:35 Juhuhu gost

      Bougi vougri pa njihove gorgonzole… pa jih je nzs zeznola… Hja nič, okrepiti se bo treba. Hitro prejk na vogrsko pa vougre pripelati in jih naučiti nogomet in slovenščino. Plača v forintih

      4 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        23.05.2024 ob 12:49 Ivan77 gost

        Na NZS piše, da lahko nafta zavrne izgranje v 1 ligi, brez sankcij. Te ide gor naslednji na lestvici.

        6 3 Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      23.05.2024 ob 13:07 gost

      Ojoj, trudiš se iz kola v kolo, potem pa te NZS zafrkne in pošlje v 1. ligo! Ni pravice!

      10 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      23.05.2024 ob 13:56 Lendavčan gost

      Jaz sem največja Gorgonzola v Lendavi in vam povem, da bomo v 1.ligi raztrgali......

      6 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        23.05.2024 ob 18:45 g.lakoš gost

        Lendavčan ........... Ti si največje budalo v Lendavi in takšna ti je tűdi familija .Budalo

        2 2 Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      23.05.2024 ob 15:31 gost

      Fantastic work-from-home opportunity for everryone... Work for three to eight hrs a day and start getting paid in the range of 9,000-37,000 dollars a month... Weekly payments....... 𝐖𝐰𝐰.𝐖𝐨𝐫𝐤𝐬𝐏𝐫𝐨𝐟𝐢𝐭𝟏.𝐂𝐨𝐦

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      23.05.2024 ob 15:31 gost

      Fantastic work-from-home opportunity for everryone... Work for three to eight hrs a day and start getting paid in the range of 9,000-37,000 dollars a month... Weekly payments....... 𝐖𝐰𝐰.𝐖𝐨𝐫𝐤𝐬𝐏𝐫𝐨𝐟𝐢𝐭𝟏.𝐂𝐨𝐦

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      23.05.2024 ob 15:35 gost

      Nafta se je že prijavila za prvoligas ko licenco, katero bo izpolnjevala. Primorje pa je še vprašanje, če izpolnjuje pogoje. Je pa zelo grenki priokus, da se v prvo ligo gre za zeleno mizo. Zato ni nekega veselja v Lendavi med navijači Nafte.

      7 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      23.05.2024 ob 16:43 kilonja gost

      Naftino vodstvo ali pa igralce je zajeba.la NZS, nekdo si ni želel prve lige ( ZNOVA ! ) . Resno čudno vse skupaj pri tej madžarski pralnici, najprej gladko prvi, potem popustijo, krivi so sodniki ki nafti ne dosodijo penalov, proti nafti jih po tekočem traku, na koncu so skoraj batine dobili nogometaši, ki so baje še dva kroga pred koncem dali dušo za klub na igrišču - tako me je en poučil tu med komentarji . Bomo videli, dejansko ima Nafta prvo ligo doseženo za zeleno mizo ker v dodatnih kvalifikacijah bi gladko izpadla proti Radomljam, treba bo pošteno pljuniti v roke in upravičiti tega " podarjenega konja " .

      7 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      23.05.2024 ob 16:54 FOB gost

      Saj razumem, da hočete nekateri biti duhoviti, sarkastični, kaj vem kaj še vse, samo niste, res niste. Skozi vsa ta leta ste imeli razno razne teorije, zakaj noče Nafta gor. Dejstvo, da je bilo nekaj sezon slabo kadrovanje, ne moremo mimo tega. Mađarske gazde so tudi bile brez večjih ambicij, ker v člansko moštvo se ni vlagalo toliko, kot si morda marsikdo misli. Na koncu so bile še plačane Gorgonzole, tako je, profesionalni ultra pijanci in narkomani, kljub temu da se je izpostavljalo, da smo deloma sami sebi bili v namen, ker če 1x končaš, je to to, si ozdravljen od droge, ki ji rečemo Nafta. Ni tu profita, kot pri vsakem jebenem društvu, nevladniku, to je nezdrava pamet, mešana z zvestobo. Ja, jezni smo zaradi nedelje, večkrat smo pokazali svoje nestrinjanje, se jebali z upravo z igralci, dokler ste vsi tipkali in delali revolucijo na mobitelu, na koncu smo pa srečni, vsaj večina nas, da smo po 12ih letih spet nazaj. Jebe se meni, če za zeleno mizo, dejstvo je, da smo nazaj.

      10 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        23.05.2024 ob 18:12 gost

        Čestitke. Ni problem, da ste nazaj, večina bi zgrabila tako priložnost. Problem so zadnje tekme, ko te želje po 1. ligi res ni bilo videti, kvečjemu obratno.

        8 1 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        23.05.2024 ob 19:01 gost gost

        Bravo FOB dobro si napisal.Ne razumem pa nedeljskega napada navijačev GORGON.KATERI NAVIJAČI bi napadli svoje igralce,ki se borijo za 1.ligo(so se matral ni bilo pa zaključka )?Gledal vse tekme in prevozil več kot gorgone. Bil tudi sam razočaran nad porazi konec koncev pa 1. LIGA PRIHAJAMO.

        8 2 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        24.05.2024 ob 9:27 kilonja gost

        V vseh teh letih madžarskega vladanja so bili krivi, trenerji, igralci, sodniki za ne napredovanje Nafte, nikoli uprava . Meni je to malo hecno pač , ampak ja , verjetno je gužva okoli madžarskega bazena z denarjem . Enkrat sem že omenil pa bom znova, povsod v madžarskem zamejstvu kjer madžarska vlada vlaga denar so klubi pri vrhu tamkajšnjih prvih lig, Bačka Topola 3 - ja v Srbiji, Osijek 4 - ti na Hrvaškem ,mislim da vlagajo tudi v Temisvar v Romuniji ki je drugi v tamkajšnjem prvenstvu...misim da še na slovaškem vlagajo v en uspešen klub...torej to so dejstva, vse naštete lige boljše in dražje od naše naše lige, pa Nafta že leta v drugi slovenski ligi, ostali klubi z madžarskega zamejstva tik pod vrhom ostalih lig in bolj kot ne v Evropi . Torej Naftino stagniranje ni plod domišljije ali raznih teorij zarot, ampak je to dejstvo , ki ima pridih gnojnice . Upam samo da se bo sedaj ko je prva liga kaj premaknilo in da bo Nafta postala stabilen prvoligaš . Kar se pa tiče Gorgon pa vsa čast, a predvsem tistemu ki vodi celotno zadevo, brez njega Gorgon že zdavnaj ne bi bilo ali pa bi izgledali podobno kot izgledajo Gringosi .

        6 0 Prijavi neprimerno vsebino
    12. gost
      23.05.2024 ob 18:36 Busybee gost

      Debeli fukjenec de mogo odpreti toślin za okrepitve🤣🤣🤣

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    13. gost
      23.05.2024 ob 18:41 ::: gost

      Nafta naj samo ide v vogrsko ligo ker njim ni mesto v prvi ligi .Turbašje ne morejo nikakor v prvo ligo in konec

      1 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    14. gost
      23.05.2024 ob 21:13 Kobra gost

      Najprej čestitke za prvo ligo,no videli bomo če bojo naftaši sprejeli.upajmo da bodo,čene ostaja tista teorija o namernem nesodelovanju igralcev in vodstva v prvi ligi.bomo videli če ni to res kaj San večkra napiši,da se eni igralci poslavljajo od nafte v nižje lige ker za prvo niso in adijo plača.no pa videli bomo če vodstvo sprejme prvo ligo če je kos temu in če ne podleže pritisku določenim igralcem.bomo videli če pišem blablabla se vsem opravičujem si pa želim nafte v prvi ligi

      5 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    15. gost
      23.05.2024 ob 22:29 gost

      Nihče še nikoli ni tako zajebal Nafto, kot je storila zdaj Nzs. Niti krivi, niti dolžni in naenkrat prvoligaši..Veliki problemi se bodo zdaj pri Nafti še poglobiil....denarja ne bo dovolj za kakšne omembe vredne okrepitve.. in bojim se, da bo Nafta v 1.ligi kanonfuter. Lahko pa častno odstopijo svoje mesto tretje uvrščeni ekipi.

      4 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    16. gost
      24.05.2024 ob 9:55 Nuke gost

      "Denarja ne bo dovolj za kakšne omembe vredne okrepitve" hahahah humorist. Pa ni ti to mura ki placo izplačuje v 3 mesecih.. haha

      4 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.