https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

OSTALI ŠPORTI

Ganljiva gesta Laniška nagrajena s strani Poljakov

13.6.2024  

Kot poroča STA, je Svet za fair play Poljskega olimpijskega komiteja je podelil nagrade in priznanja na podlagi prejetih prijav in veljavnih predpisov. Med glavnimi prejemniki nagrad je bil tudi slovenski smučarski skakalec Anže Lanišek, so sporočili iz Smučarske zveze Slovenije.


V svetu za fair play pri poljskem olimpijskem gibanju, ki je izbral nagrajence, so velikani poljskega športa, med njimi pa je bil tokrat tudi Lanišek.

Slovenski smučarski skakalec je priznanje prejel skupaj s poljskim skakalnim kolegom Dawidom Kubackim zavoljo nepozabne, ganljive geste ob koncu predlanske sezone, ko je v Planici na zmagovalni oder prispel s kartonasto podobo Poljaka in mu s solzami v očeh izrazil podporo zaradi hudih zdravstvenih težav žene Marte. Poljak je takrat predčasno končal sezono.

Ta čustveni trenutek, ki je ganil športno javnost, je bil prepoznan kot izjemen primer fair playa in solidarnosti med športniki. Priznanje Poljskega olimpijskega komiteja poudarja pomembnost takšnih gest v športu in širši družbi.

Naslovna fotografija: Svet (Twitter)

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      13.06.2024 ob 21:04 Dalmoš gost

      Vsaka čast res je bila gesta vredna vsake pohvale!!!!!

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      15.06.2024 ob 13:38 selena333 gost

      Hi i love sex my contact here https://vipdeit.com/sex26.html

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.