https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

OSTALI ŠPORTI

Zveza za hokej na travi z novim predsednikom

Murska Sobota, 14.6.2024  

Skupščina Zveze za hokej na travi Slovenije je včeraj, 13. junija 2024, v Murski Soboti izvolila novo vodstvo. Naslednja štiri leta bo ZHNTS vodil Leon Tomašič iz Moravskih Toplic, ki že več kot 6 let uspešno vodi Terme Dobrna.


V upravni odbor so bili poleg predsednika izvoljeni še Primož Legenič kot podpredsednik, Andrej Grah kot generalni sekretar in Matjaž Potokar, Andreja Rituper, Luka Vegič, Franc Maučec in Jožef Črnko kot člani.

Od vodenja ZHNTS se tako po osmih letih poslavlja dosedanja predsednica Sanja Zelko.

Ključni projekt ZHNTS bo v naslednjih mesecih Šolski hokejski festivali, kjer se je v aktualnem šolskem letu vključilo 7 osnovnih šol in več kot 100 otrok. Novo vodstvo bo okrepilo podporo hokejskim klubom, nadgradilo sistem izobraževanja trenerjev ter vzpostavilo nova partnerstva v smeri popularizacije športa.

"V začetni fazi je vsekakor potreben posluh za obstoječe klube, povezava med ZHNTS, ki oblikuje nadaljnjo rast posameznih klubov, pridobitev in ustanovitev novih ter hkratna rast pomembnosti ZHNTS tako na lokalni kot tudi na vseslovenski ravni. Dosedanje vodstvo je veliko naredilo iz zelo malo, sedaj se trudimo le to zgodbo nadaljevati tudi v bodoče in jo nadgrajevati v prihajajočem 4-letnem mandatnem obdobju. Izziv je velik, vendar ni nedosegljiv, saj na ravni tesnega medsebojnega sodelovanja, pomoči in predvsem vzajemnosti med ZHNTS in posameznimi klubi pogojujejo nadaljnjo rast in razvoj kot zadano s samim začetkom in nastopom mandatnega obdobja vseh članov," je povedal Leon Tomašič, predsednik Zveze za hokej na travi Slovenije.

ZHNTS je v zadnjih letih pripomogla k izgradnji oziroma nadgradnji dveh igrišč z umetno travo na vodni podlagi, revitalizirala mladinsko in člansko reprezentanco, vzpostavila izjemno dober odnos z Evropsko hokejsko zvezo, organizirala več mednarodnih tekmovanj ter vzpostavila trenerski sistem, ki je pripomogel h kvalitetnejšemu delu z otroki in mladino.

Sanja Zelko, bivša predsednica: "Izjemno vesela sem, da vodenje zveze majhnega športa z izjemno srčno skupnostjo predajam v tako dobre roke. Verjamem, da bo Leon Tomašič ekipo izjemno dobro vodil ter da se bo hokej na travi razvijal kot mladini in seveda vsem ostalim generacijam prijazen šport."

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      14.06.2024 ob 12:39 hokejaš gost

      Kakša jaka zveza s par klubi v Sloveniji, v Evropi zadnji rang. Iz tega delati cirkus je cirkusantstvo.

      6 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      14.06.2024 ob 22:49 Kobra gost

      Evo veselice so nekomu proti balonarji,hokej na travi Mura nafta, vsem nekaj proti.ejjej pokojni brendi dobro odpel pesem,če fauišija bi gorela bi zgorela Slovenija cela.majmuni na delu

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      15.06.2024 ob 8:35 DR gost

      Z zakonom ukiniti hokej na travi in ženski nogomet !!!

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      15.06.2024 ob 13:37 selena333 gost

      Hi i love sex my contact here https://vipdeit.com/sex26.html

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.