https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

TOP 10

10 modnih trendov tega poletja

20.8.2024  

Poletje je čas, ko lahko končno osvobodimo svojo garderobo in se prepustimo lahkotnim, udobnim in stilskim oblačilom. Letos modni oblikovalci ponujajo številne sveže in živahne trende, ki bodo zagotovo popestrili vašo poletno garderobo. Tukaj je top 10 poletnih modnih trendov, ki jih morate preizkusiti to sezono.


1. Lahke lanene obleke

Lanene obleke so poletni must-have zaradi svoje lahkotnosti in naravne zračnosti. Izjemno udobne in preproste za kombiniranje, lanene obleke prihajajo v različnih dolžinah in krojih. Idealne so za vroče poletne dni, saj omogočajo koži, da diha, hkrati pa so videti elegantno in sproščeno.

2. Kopalke z visokim pasom

Kopalke z visokim pasom so se vrnile v velikem slogu. Te retro navdihnjene kopalke so izjemno priljubljene, ker poudarjajo pas in zagotavljajo večjo pokritost ter udobje. Na voljo so v različnih barvah in vzorcih, kar pomeni, da lahko najdete popoln par zase, ne glede na vaš stil.

3. Barvita sončna očala

Sončna očala so poleti nujna, letos pa so v ospredju barviti modeli. Svetle barve okvirjev in leč dodajo zabaven pridih vašemu videzu, hkrati pa ščitijo oči pred škodljivimi UV žarki. Barviti odtenki, kot so rumeni, rožnata, modri in zeleni, so še posebej priljubljeni.

4. Sandali z ravnim podplatom

Udobje je ključ do popolnega poletnega videza, sandali z ravnim podplatom pa so popolna izbira za vsakodnevne aktivnosti. Na voljo so v različnih stilih, od minimalističnih usnjenih modelov do bolj okrašenih s trakci in perlami. Sandali z ravnim podplatom so vsestranski in jih lahko nosite tako na plaži kot v mestu.

5. Slamniki in klobuki

Slamniki in klobuki niso samo modni dodatek, temveč tudi zaščita pred soncem. Veliki slamniki z širokimi krajci in elegantni klobuki dodajo sofisticiran pridih vsakemu poletnemu videzu, hkrati pa ščitijo obraz in lase pred sončnimi žarki.

6. Ohlapne srajce z vzorci

Ohlapne srajce z vzorci so obvezen kos poletne garderobe. Lahko jih kombinirate s kratkimi hlačami, krili ali pa jih nosite čez kopalke. Vzorce, kot so cvetlični, tropični ali geometrijski, dodajo zabavno in barvito noto vašemu videzu.

7. Kratke hlače

Kratke hlače so klasičen poletni kos, ki ga nikoli ne morete imeti preveč. Letos so še posebej popularne visoko pasne kratke hlače iz džinsa, lana ali bombaža. So izjemno praktične in se odlično kombinirajo z različnimi topi, bluzami in srajcami.

8. Maxi obleke

Maxi obleke so sinonim za poletno eleganco. Te dolge, tekoče obleke so kot nalašč za poletne večere, sprehode po plaži ali sproščene poletne zabave. Maxi obleke so na voljo v številnih barvah, vzorcih in materialih, kar pomeni, da lahko najdete popolno obleko za vsako priložnost.

9. Torbice iz rafije

Torbice iz rafije so letos izjemno trendovske. Naravni materiali, kot je rafija, dodajo pridih boho šika vsakemu poletnemu videzu. Te torbice so lahke, prostorne in idealne za vsakodnevno uporabo, pa naj bo to za na plažo, piknik ali mestno pohajkovanje.

10. Lahke in prosojne tunike

Leteče in prosojne tunike so popoln kos za poletne dni. Te lahkotne tunike lahko nosite čez kopalke ali pa jih kombinirate s kratkimi hlačami in sandali za sproščen dnevni videz. So udobne, zračne in dodajo eleganten pridih vaši poletni garderobi.

S temi top 10 poletnimi modnimi trendi boste zagotovo zasijali to sezono. Ne bojte se eksperimentirati in kombinirati različne kose, da ustvarite svoj edinstveni poletni stil.

 

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.