https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

OSTALI ŠPORTI

FOTO: Mačkovci gostili najboljše slovenske motokrosiste

Mačkovci, 23.6.2024  

Na motokros stezi v Mačkovcih se je danes odvilo težko pričakovano državno tekmovanje, ki je privabilo najboljše slovenske motokrosiste in številne navdušene gledalce. Tekmovanje, ki se je začelo ob 10. uri, je potekalo v odličnem vzdušju in ob velikem številu obiskovalcev.


Steza v Mačkovcih, znana po svoji atraktivnosti in razgibanosti, je z deloma peščeno podlago nudila zelo dober oprijem, kar je omogočilo tekmovalcem izjemne vožnje. Konfiguracija proge, ki omogoča pogled kot v amfiteatru, je bila še posebej priljubljena med gledalci, saj so lahko sledili dogajanju na progi iz različnih perspektiv.

Poleg državnega tekmovanja pa se Mačkovci pripravljajo tudi na pokalno tekmo z mednarodno udeležbo, ki bo potekala 28. septembra 2024, prav tako z začetkom ob 10. uri. Letos pa bo prvič na tem prizorišču potekalo tudi tekmovanje Trial, ki spada med tehnično najzahtevnejšo obliko motošporta.

Tekmovalci premagujejo na videz nemogoče ovire. Šport zahteva izjemno sposobnost voznika, občutek za ravnotežje, nadzor hitrosti, vzdržljivost in koncentracijo. Posebnost motociklov za trial je, da so brez sedeža, saj se ves čas stoji, in so zasnovani tako, da je njihova teža čim nižja.

Tekmovanje še ni končano, zato, ko bodo znani rezultati, jih bomo objavili.

 

 

Več fotografij v spodnji galeriji ...

Foto: Tim Vengust

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      23.06.2024 ob 19:38 Lisa Sumter gost

      Uporabljam spletno poslovno priložnost, za katero sem slišal, in zaslužil sem tako velik denar. Res je uporabniku prijazen in tako sem vesel, da sem izvedel zanj.. Evo, kaj počnem. Za več podrobnosti obiščite—-----__𝐖𝐰𝐰.𝐧𝐞𝐰.𝐜𝐚𝐬𝐡𝟔𝟕.𝐜𝐨𝐦

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      23.06.2024 ob 21:12 AliceRobertson gost

      Zelo sem vesel, da lahko to delovno priložnost delim z vami ... To je zagotovo najboljša služba, kar sem jih kdaj imel ... Preveril sem tukaj……….___ 𝐖𝐰𝐰.𝐞𝐚𝐬𝐲.𝐩𝐚𝐲𝐬𝟕𝟕.𝐜𝐨𝐦

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      24.06.2024 ob 6:52 timi gost

      no ja..glavne dirka je bila odpovedana...ka so nej bili sposobni namočiti proge..bole smo samo deco gledali..tau ste nej napisali?

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      24.06.2024 ob 21:42 selena333 gost

      Hi i love sex my contact here https://vipdeit.com/sex26.html

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.