https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ZABAVA

VIDEO: Ansambel Aktual predstavlja svojo Nino

09.07.2024 ob 17:00  

Ansambel Aktual pričenja svoje "počitnice" z novim poletnim singlom "NINA". 


Pesem pripoveduje zgodbo o zaljubljenem fantu, ki želi osvojiti srce »Nine«. V videospotu je prikazan kot neroden fant, ki osvaja svojo šefico v podjetju »AKTUAL«. Medtem, ko opravlja vsakodnevna dela, sodeluje na sestankih in postopoma gradi svoj vpliv znotraj podjetja. S pomočjo svojih kolegov, ki ga preobrazijo v pravega šarmerja, fant pridobiva na samozavesti in šarmu. 

Videospot dodatno predstavlja novo linijo izdelkov Ansambla Aktual ter spletno stran podjetja, simbolizirajoč sodoben in dinamičen delovni prostor. V ospredju je zgodba, ki se prepleta z romantičnimi čustvi in ambicijami, kar na koncu vodi do tega, da osvoji srce svoje šefice. Skupaj s kolegi nazdravijo na uspešnost podjetja in nove izdelke, kar simbolizira nov začetek in skupno prihodnost.

»Tudi skladbo Nina smo začutili kot zgodbo iz vsakdanjega življenja, saj kot smo že večkrat povedali, fantje težko izrazimo čustva dekletom. Medtem, ko smo skladbo posvetili ljubezenski zgobi smo videospot videli tudi kot odlično priložnost s katero lahko našim poslušalcem namignemo, kaj za njih ustvarjamo. To je spletna stran in v prihodnosti še spletna trgovina. O vsem pa bomo podrobneje poročali na naših družbenih omrežjih,« so povedali fantje o skladbi.

Tudi Nina je skladba, ki so jo člani Ansambla Aktual ustvarili sami v celoti. Besedilo je napisal kitarist Franc Lukač, melodijo je prispeval harmonikar Gašper Marič, za aranžma pa so poskrbeli vsi fantje v ansamblu. Končno audio podobo je pesem dobila v studiu Old house production. Za mastering končnega izdelka pa je poskrbel Tadej Mihelič – M-media. Za video podobo pa so se fantje obrnili na produkcijo Prizmatory, pod okriljem Jake Knipliča.

Pesmi lahko prisluhnete na spodnjem videoposnetku. 

Foto: Ansambel AKTUAL

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      10.07.2024 ob 7:25 tihi gost

      Bravo fantje...

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.