https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Ustvarjalno in premišljeno na CestArtu

Gornja Radgona, 29.06.2024 ob 18:00  

V Gornji Radgoni se je v sredo, 26. junija, začel odvijati festival ulične kulture CestArt. Letos poteka peto leto in sicer v znamenju povezovanja. Sega namreč tudi v avstrijsko Radgono in povezuje več prireditev - RePannonia, Respect: Culture&Nature, Vačik pa ena načik in lokalno dogajanje.


V soboto, 29. junija so na CestArtu pripravili tri ustvarjalne oziroma naravoslovno-likovne delavnice ter predstave uličnega gledališča. Ob 9. uri so v Knjižnici Gornja Radgona začeli z ustvarjalno delavnico Robotika in učinkovita raba energije. 

V Mladinskem centru Gornja Radgona so pripravili predstavo uličnega gledališča Ana Monro. Predstava z naslovom Zadnji ulov je na interaktivni način prikazala ekološko problematiko totalnega izlova rib in vse večje onesnaženosti morij z odpadno plastiko. Predstava je nagovorila starostno zelo raznoliko občinstvo in požela velik aplavz.

Popoldne so se v Mladinskem centru lotili še ustvarjanja iz odpadne plastike. Z nekaj znanja in veliko ustvarjalnosti so naredili peresnice in beležke, potem pa odšli domov z unikatnimi izdelki. V nedeljo na zadnji dan festivala Cestart bo v Gornji Radgoni in sosednjem Bad Radkersburgu še ulična gledališka predstava Ena in ena je tri, in sicer ob 10.00 in 19.30, nato pa še odprtje razstave svetlobnih inštalacij kolektiva Svetlobna gverila in koncert zasedbe The Stroj.

Več fotografij v spodnji fotogaleriji ...

FOTO: CestArt Festival Gornja Radgona, Pomurec.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      29.06.2024 ob 21:58 Billy Stone gost

      Spletno delo je bil blagoslov! Lahko sem zaslužil stabilen dohodek, ves čas sem delal od doma. To ni mit – to je moja resničnost!" "Ste pripravljeni povečati svoj dohodek? Potopite se v naše ekskluzivne ponudbe tako, da preverite tukaj!"........𝐖𝐰𝐰.𝐧𝐞𝐰.𝐜𝐚𝐬𝐡𝟔𝟕.𝐜𝐨𝐦

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      29.06.2024 ob 22:11 DorothyAn gost

      Zelo sem vesel, da lahko z vami delim to delovno priložnost ... To je zagotovo najboljša služba, kar sem jih kdaj imel ..._ Oglejte si jo tukaj .....__ 𝐰𝐰𝐰.𝐩𝐚𝐲𝐬𝟕𝟕.𝐜𝐨𝐦

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      29.06.2024 ob 22:13 LeahUllrich gost

      She has been out of w0rk for quite some time however last month her check was 11,500 bucks only w0rking on the PC(Personal Computer) for 9 hours per day.RGthop For more detail visit this article…….___ p­­a­­y­­s­­7­­7­­.­­C­­O­­M

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      30.06.2024 ob 0:42 Pohorčan gost

      Odlično sen bija, pa sen se ga vsipa in se bija kak mavra. Potle so mi fse delavnice super!!!!!

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      30.06.2024 ob 14:52 selena333 gost

      Hi i love sex my contact here https://vipdeit.com/sex26.html

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.