https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

S 1. julijem se ukinja vozovnica s popustom

Murska Sobota, 28.06.2024 ob 11:10  

Vse uporabnike storitev javnega prevoza potnikov, ki ga izvaja Avtobusni promet Murska Sobota, obveščajo, da od 1.julija 2024 naprej zaradi uvedbe novih koncesij Ministrstva za okolje, podnebje in energijo ne bo več mogoče na medkrajevnih linijah javnega potniškega prometa koristiti vozovnice »SOBOČANEC«.


Mestna Občina Murska Sobota obvešča vse uporabnike storitev javnega prevoza potnikov, ki ga izvaja Avtobusni promet Murska Sobota, da od 1. julija naprej zaradi uvedbe novih koncesij Ministrstva za okolje, podnebje in energijo ne bo več mogoče na medkrajevnih linijah javnega potniškega prometa koristiti vozovnice »SOBOČANEC«, s katero je bil priznan popust v višini 50% cene enkratne vozovnice v eno smer.

Na Mestni občini Murska Sobota si bodo prizadevali, da bi nastala situacija bila čim prej rešljiva na način, da bi se na podlagi ustreznega dogovora z ministrstvom popusti v prihodnje ponovno uvedli, predvsem v dobrobit vseh, ki uporabljajo javni potniški promet na medkrajevnih linijah.

Izvajanje prevozov na mestnih linijah SOBOČANEC 1 in SOBOČANEC 2 ostaja nespremenjeno.

Foto: arhiv Pomurec

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      29.06.2024 ob 16:31 selena333 gost

      Hi i love sex my contact here https://vipdeit.com/sex26.html

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      29.06.2024 ob 23:44 Aja gost

      Pojge pa dekle bicikel v roke,sobota nej velka

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.