https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Minuli teden otvorili kolesarski most

Polana, 03.07.2024 ob 16:30  

V Krajevni skupnosti Polana potekala veličastna proslava ob Dnevu državnosti in obenem slavnostna otvoritev novega kolesarskega mostu. 


Proslave so se udeležili minister za kohezijo in regionalni razvoj dr. Aleksander Jevšek, podžupan Mestne Občine Murska Sobota dr. Timi Gomboc, višji svetovalec za projekte in investicije MOMS Dušan Hauko, direktor podjetja Inženiring Rajnar, nadzornik investicije Štefan Rajnar, zakonca Bratina ter ostali predstavniki podjetja UB Projekt d.o.o., izvajalec investicije, predsednik Krajevne skupnosti Černelavci dr. Miran Forjanič in ostali člani Sveta Krajevne skupnosti Černelavci, zakonca Pavlinjek, predstavnika podjetja Roto Group d.o.o ter številni domačini.

Dogodek je bil obogaten s kulturnim programom, ki so ga pripravili najmlajši krajani Polane in tako pričarali praznično vzdušje ter ponos na novo pridobitev v Polani.

Zbrane goste in domačine so nagovorili predsednik KS Polana, Domen Serec, podžupan MOMS, Timi Gomboc in mister za kohezijo in regionalni razvoj, Aleksander Jevšek. Slednji se je v skladu z namenom prireditve, pripeljal s kolesom. Slavnostni govori so poudarili pomen tovrstnih infrastrukturnih projektov za izboljšanje varnosti in kakovosti življenja, saj kolesarski most sklene kolesarsko pot v občini MOMS.

Sledilo je uradno odprtje mostu s prerezom traku predsednika KS Polana in cenjenih gostov ter slavnostni spust najmlajših kolesarjev, kar je pritegnilo nasmehe in aplavze vseh prisotnih.

Praznovanje se je nadaljevala na ŠRC Polana, kjer so se obiskovalci lahko družili, uživali v glasbi, okusni hrani in pijači, ter raznolikih aktivnostih za vse generacije.

Več fotografij v spodnji fotogaleriji ...

Vir in Foto: KS Polana

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      05.07.2024 ob 10:04 Sobota554 gost

      Super zadeva! Okolica MS ima zelooo slabo urejene kolesarske steze ali jih ni ali so dotrajane!!!! In naj bi se vozi čim več z kolesi.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.