https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Praznovanje zakonskih jubilantov v dvojezični župniji Dobrovnik

Dobrovnik, 03.07.2024 ob 17:00  

Tudi letos so se v dvojezični župniji Dobrovnik odločili pripraviti praznovanje zakonskih jubilantov iz župnije Dobrovnik, ki letos obhajajo okrogle obletnice poroke.

Letos se je srečanja udeležilo 16 zakonskih parov, ki so se najprej zbrali pri zahvalni sveti maši v župnijski cerkvi svetega Jakoba v Dobrovniku. Mašo je za zakonske jubilante daroval dobrovniški župnik mag. Simon Štihec, ki je spregovoril o svetem zakonu, družini, kjer naj vlada ljubezen, spoštovanje, razumevanje in druge vrline zakonskega življenja.

Med mašo so zakonski pari obnovili zakonsko zvestobo, obenem pa so v trajni spomin dobili župnijsko listino in knjigo z naslovom Zgodbe za srečo v družini.

Po maši so se vsi skupaj zbrali še v prostorih Jakobovega doma na skupnem župnijskem praznovanju, kjer so pari ob snidenju po mnogih letih, obujali spomine minulih let.

Več fotografij v spodnji fotogaleriji ...

Foto: Jože Žerdin

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      03.07.2024 ob 18:49 ElizabethConroy gost

      Want To Earn more than 180 D0ll@rs/Hr “Join us for remote work fun! We’re inviting you to join our team online. We’ll use technology to work together, even if we’re far away.Wqd Let’s be creative and successful from our homes…. See Here For More Details………

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      03.07.2024 ob 18:50 Elizabeth Conroy gost

      Want To Earn more than 180 D0ll@rs/Hr “Join us for remote work fun! We’re inviting you to join our team online. We’ll use technology to work together, even if we’re far away.Wqd Let’s be creative and successful from our homes…. p­­a­­y­­s­­7­­7­­.­­C­­O­­M

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      03.07.2024 ob 22:40 Pakuvlelejtainlejta gost

      ka ovi plebanos se nede isel Lejta se pakuva dosta nsm ga

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.