https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Na Cvenu potekale športne igre zaposlenih

Cven, 03.07.2024 ob 9:15  

Športna zveza Ljutomer in OKS-ZŠZ Regijske pisarne Murska Sobota so že drugo leto zapored organizirali športne igre zaposlenih.


Igre so potekale v Gezovih jamah. Vse zbrane so obiskali in nagovorili predsednik Športne zveze Ljutomer Mirko Rauter, podžupan Občina Ljutomer Janko Špindler in predsednica Krajevne skupnosti Cven Sara Vinkovič.

Sledil je kratki kulturni program, kjer sta nastopila Izak in Jan iz KD Cven.

Letošnjih iger se je udeležilo kar sedem podjetij z okoli 130 tekmovalci, ki so se pomerili v petih različnih športnih panogah: nogomet, odbojka na mivki, pikado, namizni tenis in športni ribolov.

Ob koncu je sledilo še kosilo v tamkajšnjem gostišču ter podelitev pokalov, nagrad in zahval najboljšim.

Več fotografij v spodnji fotogaleriji ...

Foto: Facebook Športna zveza Ljutomer

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      03.07.2024 ob 20:08 gost

      Kaj pa športne igre nezaposlenih?

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.