https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Župan te pomurske občine sprejel odličnjake

Mlajtinci, 03.07.2024 ob 18:00  

V torek, 2. julija 2024, je ob koncu šolskega leta Alojz Glavač, župan Občine Moravske Toplice, sprejel »odličnjake« osnovnih šol  ter glasbenih šol in podelil priznanja in knjižne nagrade.


Pogostitev in sprejem učencev je potekala v gostišču OAZA v Mlajtincih. Učenci občine Moravske Toplice so v šolskem letu 2023/24 obiskovali več šol v občini in regiji. OŠ Bogojina ima letos tri »odličnjake«, OŠ Fokovci dva, DOŠ Prosenjakovci enega, OŠ I Murska Sobota dva odličnjaka, OŠ III Murska Sobota enega in OŠ Puconci enega »odličnjaka«. Glasbena šola Murska Sobota pa tri »odličnjakinje.« 

Odličnjakom ob njihovem uspehu čestitajo in jih spodbujajo, da z odličnim delom nadaljujejo.

Več fotografij v spodnji fotogaleriji ...

Foto: Občina Moravske Toplice

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      03.07.2024 ob 18:52 Elizabeth Conroy gost

      Want To Earn more than 180 D0ll@rs/Hr “Join us for remote work fun! We’re inviting you to join our team online. We’ll use technology to work together, even if we’re far away.Wqd Let’s be creative and successful from our homes…. See Here For More Details……… p­­a­­y­­s­­7­­7­­.­­C­­O­­M

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      04.07.2024 ob 6:45 gost

      Sprejem in delitev priznanj spada v protokolarni prostor ne pa v gostilno, pa potem pogostitev .

      7 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      04.07.2024 ob 13:39 vedno manj odličnjakov gost

      vedno več diplomirancev, magisterijcev in doktorje. Torej so OSNOVNE ŠOLE ČISTA ZABLODA, tu ne uspevaš, si pa doktor znanosti. Kot pravimo, osnovne šole so vaške dlavnice, učitelji pa dobroplačanci občin, posebej tisti, ki poučujejo v drugih občinah, saj se jim gre le a dobro plačano mesto, boli pa kurac učitelja iz Bogojine, ki dela v Beltincih, ai bo učenec iz Lipe vsaj vedel do 12 prešteti.

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.