https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Kulturno društvo Lipa pripravilo družabni večer

Lipa, 05.07.2024 ob 9:00  

Kulturno društvo Lipa je nedavno organiziralo dogodek, ki je navdušil obiskovalce v njihovem domačem kulturnem centru. 


Pri gumli so se zbrali ljubitelji kulture, glasbe in smeha, da bi doživeli raznolik program.

Na odru je zablestela Prekmurska godba Bakovci, ki so jo spremljale Bakovske mažoretke. Kulturno društvo Rdeči zvonček Nedelica je prispevalo svoj unikatni humoristični skeč "Oženiti bi trbelo", ki je nasmejal občinstvo do solz.

Domača dramska skupina Veseli vandrovci pa ni zaostajala s svojim živahnim nastopom v skeču "Poletite z nami", ki je dodal piko na i večeru, polnemu smeha.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

Foto: Kulturno društvo Lipa

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      05.07.2024 ob 11:00 ne-vernik gost

      "Je mene kot škofa kdo vprašal, če lahko postavi ob cerkvi cevast spomenik v spomin slovenskim narodnim buditeljem," odgovarja škof Štumpf ?! Prav ima, ampak zakaj sem jaz kot davkoplačevalec primoran financirati državo Vatikan ? Kot drugo, ta opevani Ladislav je za časa svoje vladavine prodal Šibenik (HR) Benečanom. Kot tretje je izvedljivo, da nas Vatikan kot kažejo zgodovinske izkušnje lako tudi proda. Kot četrto, kje ima gradbeno dovoljenje, da je postavil škofu iz Mitre spomenik na rondo v M: Soboti ; (nima ga). Kot peto, zakaj so za njegove (škofove) vladavine v Soboti so varnostniki varovali cerkev. Lahko bi nadaljeval do 10 kot je 10 božjih zapovedi. Čas bi bil, da se neha sliniti in lajati.

      5 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      05.07.2024 ob 11:19 JOŽA gost

      Tij nevernik se vijdi kak si zabiti ide se za priregitev v LIPI će pa imaš kaj proti ŠTUMPFI idi v ŠOBOTO pa njemi to povej

      4 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        05.07.2024 ob 15:57 vernik gost

        Zapis ne-vernika razumem kot da vas na markastem hoče zeznaniti kaj se dogaja saj marsikaj spregledate, znati je potrebno da ne boste jedli vograkoga kruja če nete znali vogrsko !

        2 1 Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      05.07.2024 ob 15:54 samo pijtan gost

      Joškec Ferčakof je spevo kak kanarček. Špricer intonacija je najbokša. Lipou.

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.