https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Fotoklub Murska Sobota z drugo klubsko razstavo

Murska Sobota, 03.07.2024 ob 19:00  

V avli Pokrajinske in študijske knjižnice v Murski Soboti je bil včeraj, 2. julija 2024, odprt prvi sklop druge fotografske razstave Fotokluba Murska Sobota.


Razstava nosi naslov "Na dopustu" in predstavlja drugo letošnjo klubsko fotografsko razstavo, ki je že ob odprtju privabila pozornost z 28 fotografijami velikega formata. Na razstavi sodeluje 13 avtorjev.

Fotografi, člani društva Fotoklub Murska Sobota, so skupaj ustvarili raznolike podobe, ki zajemajo utrinke njihovih dopustovanj v različnih krajih. Prvi sklop razstave bo na ogled do 31. julija, nato pa bodo fotografije zamenjali in sledil bo drugi sklop na temo "Sence", ki bo na ogled do 31. avgusta 2024.

Ob otvoritvi je predsednik kluba, Iztok Lačen, izrazil, da je poleg predstavitve fotografskih dosežkov namen razstave tudi v navdihu obiskovalcev za prihajajoče počitnice. Fotografske razstave Fotokluba Murska Sobota so postale prepoznaven kulturni dogodek v Murski Soboti, ki obiskovalcem omogoča vpogled v bogato ustvarjalnost lokalnih fotografov.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      03.07.2024 ob 19:19 Dillinka gost

      Jeee a nej ka na prvoj slike fusbaler Iztok??? Jeee Dilinka ges ga poznan.....

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      03.07.2024 ob 19:19 Dillinka gost

      Jeee a nej ka na prvoj slike fusbaler Iztok??? Jeee Dilinka ges ga poznan.....

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      04.07.2024 ob 7:40 cewe vabi gost

      90% fotografij za družinski album, nej pa za razstavo.

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.