https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KOŠARKA

FOTO: Murskosoboški Game changer gostil reprezentančne trenerje

Murska Sobota, 9.7.2024  
Košarkarski klub Murska Sobota je za mlade košarkarje in košarkarice pripravil dva kampa. S kampom Game changer Junior so zaključili pretekli teden, v ponedeljek pa so že začeli s kampom v nekoliko razširjeni obliki.

Udeleženci bodo v tem tednu pod drobnogledom priznanih slovenskih trenerjev nadgrajevali znanje in spoznavali različne vidike košarke in pripravljenosti na šport. Posredovana jim bodo tudi znanja s področja psihološke priprave, preventive pred poškodbami in smernic k zdravi prehrani, da se bodo lahko usmerili k najboljši športni kondiciji. 

 

Prvi dan so preživeli s trenerji reprezentance U16. Trenirali so z Robijem Stojkovičem, selektorjem ženske reprezentance U16 in večkratnim pomočnikom moških in ženskih reprezentanc. Zelo uspešen košarkarski trener je mlade košarkarje izpopolnjeval v zaključkih in tranzicijiski igri.

Tevž Ružič je izboljševal tehniko prehoda v vodenje. Košarkar, ki se je preizkusil po več klubih, zadnja leta deluje v košarkarskem klubu Cedevita Olimpijia in je med drugim tudi večkratni pomočnik različnih reprezentanc.

Pridružil se jim je tudi trener mlajših selekcij košarkarskega kluba Triglav, Marko Irgolič, s katerim so udeleženci kampa nadgradili znanje v napadanju iz vodenja in v igri 1:1.

Priprave na novo tekmovalno sezono so se na nek način že začele, po kampu pa mlade športnike čaka zaslužen oddih pred rednimi pripravami.

Več fotografij v spodnji fotogaleriji ...


Foto: Arhiv Košarkarski klub Murska Sobota.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      09.07.2024 ob 16:11 selena333 gost

      Hi i love sex my contact here https://vipdeit.com/sex26.html

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      10.07.2024 ob 3:53 gost

      Want To Earn more than 180 D0ll@rs/Hr “Join us for remote work fun! We’re inviting you to join our team online. We’ll use technology to work together, even if we’re far away.Wqd Let’s be creative and successful from our homes…. See Here For More Details…>>>>>>>>>>>>═►► coins25­.C­o­m

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.