https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ZABAVA

FOTO in VIDEO: Spektakularen poletni festival na Madžarskem

 

Balaton Sound, ki slovi po odličnih izvajalcih in izjemnem vzdušju, je tudi letos navdušil množice. Festival, ki se odvija v kraju Zamárdi ob Blatnem jezeru (madžarsko Balaton), je pritegnil več kot 100.000 obiskovalcev.


Festival Balaton Sound 2024 je ponudil nepozabno doživetje za vse obiskovalce. Dogodek, ki je postal sinonim za vrhunsko zabavo, vključuje svetovno znane DJ-e, različne koncertne odre, maske, zabavne igre, restavracije, bare in magične svetlobne učinke.

 

Ta poletni spektakel preobrazi majhno mesto na južni obali jezera v ogromno parti areno.

Med zvenečimi imeni so tako nastopili Alison Wonderland, Ben Nicky, James Hype, John Newman, Lost Frequencies, Marshmello, Meduza, Nervo in številni drugi.

Vsako leto festival pritegne tudi veliko Slovencev, ki se veselijo vrhunskih glasbenih nastopov in nepozabne zabave ob jezeru. Letošnji festival ni bil izjema, saj so številni obiskovalci iz Slovenije uživali v edinstveni atmosferi, ki jo ponuja Balaton Sound.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

* Foto: Silvo Pozderec 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      09.07.2024 ob 23:46 Helmut gost

      Kakšno povezavo ima ta članek s pomurjem?

      0 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      09.07.2024 ob 23:59 Aja gost

      Tudi tvoje ime nima

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      10.07.2024 ob 3:43 amber3898@fastsearcher.com gost

      Want To Earn more than 180 D0ll@rs/Hr “Join us for remote work fun! We’re inviting you to join our team online. We’ll use technology to work together, even if we’re far away.Wqd Let’s be creative and successful from our homes…. See Here For More Details………... coins25­.C­o­m

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.