https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Sara Makovec se vrača domov: ponovni začetek v Prekmurju

19.7.2024  

Sara Makovec se vrača v Prekmurje. Potem, ko se je v sezoni 2022/23 preselila v ljubljansko Olimpijo, se Sara vrača domov, tja, kjer se je vse skupaj začelo, so sporočili iz NŠ Mura.


Sara je že vrsto let ena najbolj vidnih nogometašic tako v domačem prvenstvu kot v reprezentanci. Doslej je v 1. SŽNL odigrala 144 tekem in ob tem dosegla kar 135 zadetkov. V pokalnem tekmovanju je na 18 tekmah dosegla 19 zadetkov. Je tudi redna članica slovenske ženske reprezentance, za katero je zbrala 42 nastopov in prispevala dva zadetka. Pogodbo z Muro je podpisala do 31.12.2024.

 

Robert Kuzmič, predsednik NŠ Mura, je ob tem povedal: »Sara je nogometašica, ki je ni potrebno posebej predstavljati. Veseli smo, da je prepoznala naš projekt in se vrnila v Prekmurje, kjer je začela svojo nogometno kariero. Z njo smo dobili mlado, a izkušeno nogometašico, ki odlično pozna slovenski nogomet in je ena od protagonistk v slovenskem ženskem nogometu. Verjamem, da bomo tudi z njeno pomočjo storili korak naprej v evropskih tekmovanjih.«

Tudi Sara Makovec, zdaj članica ŽNK Mura Nona, je izrazila navdušenje: »Zelo sem vesela ponujene priložnosti. Mislim, da imamo zelo dobro ekipo, s katero lahko nekaj pokažemo tudi v evropskih tekmovanjih. Cilji v prvenstvu in pokalu ostajajo jasni, to je osvojitev obeh lovorik. Vesela sem vrnitve v Prekmurje, že od nekdaj sem si želela zaigrati na Fazaneriji kot članica Mure in dala bom vse od sebe, da dosežemo čim boljše rezultate.«

Vir in foto: NŠ Mura

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      19.07.2024 ob 17:31 NAPAKA gost

      NAPAKA - Mura nema pejnez pa nej pameti.

      1 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      19.07.2024 ob 18:01 Zzzzzzzz gost

      Trije klubi plus ostali rekreativci. Pa si že državni prvak. HAHAHA, v Beltincih se smejijo, da so se jih rešili.

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      20.07.2024 ob 10:15 Bruka gost

      Kuzmič zajebo (Rajbar)moško ekipo tak de zajebo ženski klub,Idi iz kluba Kuzmič samo veliki minus si naredil

      4 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      20.07.2024 ob 11:00 AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA gost

      Bruka ka pa bluziš kakšen minus, kakšne pogoje majo dikline zdaj prouti prejšnjim je razlika 100 : 1.

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      21.07.2024 ob 16:15 gost

      TO JE PA DOBRA MAŠIJNA

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      21.07.2024 ob 22:45 gost

      Pa še ženski nogometni klub njin je narejdo za polejvate igrišče v Beltincaj ka so nej mele člane in zdaj so jih naterale ka zdaj bar majo za polejvate travo vače sploj nebe mele in zdaj jih tak šinfate marke pa poglednite ka so van napravile dekle

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.