https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Poslavlja se od črno-belih in odhaja na Češko

22.7.2024  

Klemen Mihelak, ki se je junija 2022 preselil v Fazanerijo, se danes poslavlja od čarno-bejlih. Klemen je za Muro v tem času odigral 57 tekem v vseh tekmovanjih, kariero pa bo, v zameno za odškodnino, nadaljeval v vrstah češkega prvoligaša FK Jablonec.


»Rad bi se zahvalil za zaupanje, ki so ga vodilni možje pokazali, ko so me pripeljali v klub. V teh dveh letih sem napredoval kot nogometaš in mislim, da je prišel pravi čas za korak naprej v moji karieri. Velika zahvala navijačem, ki so nam vedno stali ob strani, tudi takrat, ko ni šlo vse po načrtih. Pred mano je novo poglavje, Muri pa želim vse dobro in da se vrne tja kamor spada, v vrh slovenskega nogometa,« je ob tem povedal Mihelak.

Foto: arhiv Pomurec

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      22.07.2024 ob 14:40 gost

      Srečno !

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      22.07.2024 ob 14:58 . gost

      Češki Jablonec korak napreĵ?? Pa ja.

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      23.07.2024 ob 15:45 Žvižgač gost

      Fala bouge. Še Luka spakivajte ka nede več tekem odavo z naslednjin golmanon!

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.