https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ZABAVA

FOTO: SPECK in Zagušljivi dim z glasbeno ekstazo

Murska Sobota, 28.07.2024 ob 13:00  

V soboto zvečer je Grajsko dvorišče v Murski Soboti zaživelo v ritmih kraut rocka, psihadeličnega in progresivnega rocka. Koncert, ki ga je organiziral MIKK Murska Sobota, je privabil ljubitelje kakovostne glasbe. Za glasbeno ekstazo sta poskrbeli zasedbi SPECK iz Avstrije in Zagušljivi dim iz Hrvaške.


Prvi so na oder stopili Zagušljivi dim, ki so z mantričnimi ritmi in raziskovalnim pristopom takoj navdušili. Njihova glasba, ki črpa navdih iz različnih svetov, je ustvarila posebno atmosfero in občinstvo popeljala na nepozabno glasbeno potovanje.

Avstrijska zasedba SPECK, ki je s svojo energično in intenzivno izvedbo poskrbela za vrhunec večera. Njihovi ropotajoči bobni, hipnotične bas linije in ekspresivne kitarske solaže so ustvarili pravo glasbeno ekstazo. 

Koncert, ki je bil organiziran v okviru projekta Alternativna godba in podprt s strani Ministrstva za kulturo Republike Slovenije je obiskovalcem ponudil nepozaben glasbeni večer.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      29.07.2024 ob 20:43 selena333 gost

      Hi i love sex my contact here http://vipdeit.top/sex26.html

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.