https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

OSTALI ŠPORTI

Janja Garnbret tudi v težavnostnem delu skoraj čisto do vrha

Pariz, 8.8.2024  

Janja Garnbret po polfinalu krepko pred drugimi, na čisto prvem mestu. Mia Krampl na 17. mestu.

V polfinalu druge discipline je priplezala skoraj čisto do vrha. Pri zadnjem oprimku ji je zdrsnilo, a se je tudi na težavnostnem delu izjemno izkazala.

Postala je ena izmed osmih finalistk, v kar ni bilo za dvomiti. V torek je zbrala kar 99,6 od 100 možnih točk. Z zdajšnjim nastopom pa se je z veliko prednostjo prebila v sobotni finale. 

Na današnji preizkušnji se je vrha smeri dotaknila, a ga ni zadržala. Prejela je 96,1 od 100 možnih točk. S skupnim dosežkom si je priborila 195,7 točke po obeh delih uvodnega tekmovanja.

Med tekmovalkami, ki so se merile v polfinalu, je nastopila tudi Mia Krampl, ki je skupno zbrala 79,5 točke.

Po končanem polfinalu je znanih vseh osem finalistk, ki se bodo za zlato, srebrno in bronasto odličje pomerile v soboto. 

Vir: STA

Foto: Bobo, FB Janja Garnbret

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      08.08.2024 ob 16:07 kilonja gost

      Kaj za to plazenje po umetni steni je plačana ali to delajo plezalci za hobi , oziroma jim država krije stroške potovanj in obrokov ?

      0 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.