https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

108 svečk za najstarejšo Slovenko, Marijo Žekš

14.08.2024 ob 10:00  

V Domu starejših občanov Ljutomer so praznovali prav poseben dogodek – 108. rojstni dan stanovalke Marije Žekš.


Marija, ki je najstarejša živeča državljanka Republike Slovenije, je ob tej častitljivi priložnosti prejela tople čestitke od svojcev, prijateljev in zaposlenih v domu. Med najbližjimi, ki so ji stali ob strani, sta bila njena hčerka Olga in vnukinja Romana Farkaš iz Beltincev, ki jo redno obiskujeta in ji nudita podporo.

Vodja zdravstvene nege Andreja Bogdan je v imenu vseh stanovalcev in zaposlenih Mariji izrekla iskrene čestitke ter ji predala domsko torto in šopek izbranih rož. Dogodek je bil poln topline in veselja, saj je Marijino dolgo in srečno življenje vsem v domu pravi navdih.

Foto: Dom starejših občanov Ljutomer

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.