https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

GLOBALNO

Nikar ne zaužijte tega mesa

14.08.2024 ob 11:32  

Uprava za varno hrano, veterinarstvo in varstvo rastlin je v okviru uradnega nadzora odvzela vzorec mesnega pripravka, v katerem je bila ugotovljena prisotnost bakterije Salmonella enterica.


Odpoklic se nanaša na Piščančje meso v marinadi; rinfuza; proizvedeno 5.8.2024; Lot:5.8.2024, proizvajalca Jagros d.o.o., Center Jager Melje (proizvodnja na prodajnem mestu).

Slika je simbolična, Foto: Pixabay

V izdelku je bila ugotovljena prisotnost mikroba Salmonella enterica subsp. Enterica, ki potencialno lahko v primeru neustreznega rokovanja in  neustrezne termične obdelave povzroči gastrointestinalne težave.

Živilu je 8.8.2024 pretekel rok uporabe. V kolikor so potrošniki živilo zamrznili, naj ga zavržejo. 

Vir: GOV.SI

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      14.08.2024 ob 13:50 gost

      Jutri se vse tako sranje proda na prošcenji v turnišču pa nikome ništa. Namreč vsi keri bodo ime obštante z hrano in pijačo že 1 teden nabavljajo hrano po akcijskih cenah. Koga pa inšpekcija tam preverja ali je sveže ali ni sveže. Še oni sami jejo tisto z akcijsko ceno samo da je zastonj. Kajti inšpekturi če koga tam že nadlegujejo dobijo porcijo hrane zastonj pa pivico in je zadeva urejena.

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.