https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Iščete zaposlitev? To so aktualna prosta delovna mesta v Pomurju

20.08.2024 ob 6:00  

Iščete zaposlitev ali morebiti niste zadovoljni s to, ki jo imate? Na spletni strani Zavoda za zaposlovanje smo za vas tudi tokrat preverili, kakšne so možnosti zaposlitve v Pomurju.

SREDNJA MEDICINSKA SESTRA I - M/Ž v DOM STAREJŠIH OBČANOV LJUTOMER. Opis del in nalog: sodelovanje in izvajanje zahtevnih del v procesu zdravstvene nege v okviru svojih kompetenc, izvajanje zdravstvene nege in varstva uporabnikov, nudenje medicinske pomoči, priprava in delitev predpisane terapije in urejanje pripomočkov, vodenje dokumentacije, izvajanje del in nalog v skladu z delovnim planom ustanove, izvajanje medicinsko tehničnih posegov v skladu s klasifikacijo intervencij v zdravstveni negi ministrstva za zdravje, izvajanje in sodelovanje pri zagotavljanju osnovnih življenjskih aktivnosti: dihanje prehranjevanje izločanje odvajanje gibanje in ustrezna lega spanje in počitek oblačenje vzdrževanje itd. Trajanje zaposlitve: določen čas, 12 mesecev. Izobrazba: srednja strokovna, srednja splošna; Zdravstvena nega in babištvo. Obvezen tudi vpis v register izvajalcev v zdravstveni in babiški negi, preizkus iz varstva pri delu in požarnega varstva, osnove računalništva, znanja iz gerontologije in s področja psiholoških značilnosti staranja, obvezno znanje iz TPO. Kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti do 20. avgusta.

KUHAR IV - M/Ž v SPLOŠNA BOLNIŠNICA MURSKA SOBOTA, MURSKA SOBOTA. Opis del in nalog: predpriprava, priprava in kuhanje hrane po jedilnikih in zahtevkih. opravljanje podobnih del in usklajevanje dela v kuhinji. priprava in peka slaščic, razdeljevanje hrane. Trajanje zaposlitve: nedoločen čas. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti ali e-pošti do 22. avgusta.

VODJA MARKETINGA - M/Ž pri RMB MODULARNA GRADNJA, proizvodnja, storitve, investicije d.o.o., VELIKA POLANA. Opis del in nalog: priprava marketinškega načrta za 3 različne trge (at, de, ch), podpora pri doseganju prodajnih ciljev ekipe, samostojna priprava marketinških akcij za pridobivanje inbound ter outbound povpraševanj za naše storitve na nemško govorečem trgu (Avstrija, Nemčija, Švica), poznavanje online marketinškega sistema, ki je podpora v marketingu in prodaji, priprava segmentacije potencialnih strank ter priprava marketinških akcij za njih, ideje kako se predstaviti novim potencialnim strankam, pridobivanje novih mailov za mailing listo s pomočjo spletnih akcij, samostojna priprava in pošiljanje mailingov (at, de, ch), samostojno pisanje člankov ter koordinacija ostale ekipe, priprava vsebine za socialna omrežja, urejanje socialnih omrežij, urejanje spletne strani za 2 različna trga (si, nem), organiziranje dogodkov v živo in organiziranje webinarjev koordinacija marketinških aktivnosti med zaposlenimi interni marketing z organizacijo aktivnosti za zaposlene iskanje novih priložnosti in sodelovanj, partnerstev, sponzorstev svetovanje prodaji glede različnih pristopov do strank. nudimo: možnost osebnega razvoja in strokovnega izpopolnjevanja, primerno plačilo in urejen delovni čas, pridobivanje mednarodnih izkušenj. Trajanje zaposlitve: nedoločen čas, s poskusno dobo 3 mesecev. Izobrazba: visokošolska 1.stopnje, visokošolska strokovna (prejšnja) ipd.; Marketing in oglaševanje. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti ali po e-pošti do 28. avgusta.

KOMERCIALIST - M/Ž pri RADGONSKE GORICE Gornja Radgona d.o.o. Opis del in nalog: komunikacija s strankami in poslovnimi partnerji ter dogovarjanje o možnosti plasmana proizvodovsodelovanje pri prodaji proizvodov: skrb za celostno grafično podobo družbe komunikacija z mediji (oglaševalske kampanje, obveščanje javnosti, novinarske konference, promocije dogodkov) organizacija sejmov in drugih marketinških prireditev ter dogodkov sodelovanje na sejmih, prireditvah in dogodkih ter izvedbo promocij v republiki sloveniji in tujini sodelovanje pri raznih projektih od idejne zasnove do izvedbe pripravo predlogov oglasov, promocijskih materialov, kampanj, letakov, brošur, plakatov ipd. priprava predlogov etiket, steklenic, embalaže vodenje ogledov in degustacij. Trajanje zaposlitve: določen čas, 6 mesecev. Izobrazba: visokošolska 1.stopnje, visokošolska strokovna (prejšnja) ipd.; Ekonomija. Pogoj je tudi dobro razumevanje angleščine in nemščine. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti ali e-pošti do 29. avgusta. Delodajalec želi tudi napotovanje kandidatov iz evidenc zavoda.

MONTER TELEKOMUNIKACIJSKEGA OMREŽJA - M/Ž pri FERATO, montaža in vzdrževanje telekomunikacijskih in varnostnih sistemov d.o.o., LENDAVA. Opis del in nalog: montaža, vzdrževanje telekomunikacijskega omrežja. Trajanje zaposlitve: nedoločen čas. Izobrazba: srednja poklicna; Elektrotehnika in energetika. Kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti do 31. avgusta. Delodajalec želi tudi napotovanje kandidatov iz evidenc zavoda.

ČISTILKA V TERMALNEM PARKU V BIOTERMAH MALA NEDELJA - M/Ž pri SEGRAP turizem, rudarstvo, proizvodnja in gradbeništvo d.o.o., LJUTOMER. Opis del in nalog: vzdržuje čistočo ob bazenih čisti in pregleduje garderobne prostore v termalnem parku, fitnesu, prostore reševalcev iz vode, prostore savn čisti in vzdržuje čistočo v sanitarijah, tuših in garderobah, itd. Gre za delo za nedoločen čas. Kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti do 27. avgusta. Delodajalec želi tudi napotovanje kandidatov iz evidenc zavoda.

STROKOVNI DELAVEC NA CSD - M/Ž na Center za socialno delo Pomurje, MURSKA SOBOTA. Opis del in nalog: izvajanje naj/zahtevnejših nalog po zakonu, ukrepov in javnih pooblastil, izvajanje storitev in sodelovanje z drugimi izvajalci storitev ter programov, skrb za celostno strokovno obravnavo uporabnikov (timsko delo, sodelovanje z institucijami pri vodenju posameznih postopkov), vodenje upravnih postopkov, vodenje evidenc, zbirk podatkov, dokumentacije, priprava poročil, spremljanje zakonodaje s svojega delovnega področja, izvajanje drugih nalog po navodilih direktorja ali pomočnika direktorja. Trajanje zaposlitve: nedoločen čas, poskusna doba 4 mesece. Izobrazba: visokošolska 2.stopnje, visokošolska univerzitetna (prejšnja) ipd. Potreben je tudi opravljen strokovni izpit iz upravnega postopka, opravljen strokovni izpit s področja socialnega varstva. Prijavi na prosto delovno mesto je potrebno priložiti dokazila o doseženi izobrazbi in opravljenih strokovnih usposabljanjih. Kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti do 3. septembra. Delodajalec želi tudi napotovanje kandidatov iz evidenc zavoda.

Več o prostih delovnih mestih zadnjega tedna si lahko bolj podrobno pogledate TUKAJ.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      20.08.2024 ob 7:50 smrkci gost

      Kapitalisti in delodajalci so zamudili vlak že pred 15 leti za dobre delavce,ne joči peter,(kapitalisti,delodajalci).

      7 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      20.08.2024 ob 9:15 gost

      Dosaden si.

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      20.08.2024 ob 9:15 gost

      Ggv5ftfrc4f

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.