https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

Huda delovna nesreča, delavec umrl na kraju nesreče

Suhi vrh, 19.08.2024 ob 11:13  

Uprava Republike Slovenije za zaščito in reševanje poroča, da je danes dopoldne, ob 9.40, na območju vasi Suhi Vrh na Goričkem prišlo do delovne nesreče.


Aktivirani so bili gasilci Prostovoljnega gasilskega društva Murska Sobota. Cesta je popolnoma zaprta. Gasilci PGD Murska Sobota so sneli ponesrečenca z delovnega odra ob transformatorski postaji ter ga predali reševalcem.

V neposredni bližini lokacije nesreče je transformator. Po besedah očividcev naj bi delavca stresla elektrika, na lokaciji nesreče so reševalci. Umrl naj bi na kraju.  

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      19.08.2024 ob 11:28 Komentar gost

      Informacija neuradna? Culi ste pa napisali. Ce informacij neste sposobni preveriti ne rabite nic pisati.

      19 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      19.08.2024 ob 11:43 gost

      Sožalje svojcem, ampak tu mora biti odgovoren, redno kažnjen, saj se pa ve točno kdo je odgovoren. Kaj se dogaja v tej vukojebini Sloveniji, nobene zaščite za uboge delavce, krivca pa bo mafija Slovenska že poskrbela, da ne bo kriv. Sicer kdo je pa kaj in kdaj odgovarjal v Sloveniji. Če bi se to zgodilo v kaki jedrni evropski državi z katero se naši tako radi primerjajo bi krivec za večno propadel. Ampak mi smo Balkan v pajdaškem komunizmu in brezvladju.

      25 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        19.08.2024 ob 18:29 gost

        Dela je izvajal Elektrov podizvajalec/privatna firma, umrli pa je delavec iz Črne gore. Nikakor se še ne ve, kdo je za odgovoren za nesrečo. Dobro bi bilo malo počakati, izvedeti za okoliščine nesreče in šele na to zlivati gnojnico po portalu. Glede na izredno stroga pravila ob podobnih delih, gre tukaj za zelo veliko šlamparijo, zato je krivca za tragedijo potrebno ostro kaznovati.

        9 1 Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      19.08.2024 ob 14:57 Občan gost

      Zakaj ni bila izklopljena trafo postaja vsaj se dela izvaja pod napetostjo se more izklopiti elektrika jebeš zdaj odgovornega elektro kdaj je delavec umrl

      22 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      19.08.2024 ob 16:18 gost

      Žalostno zelo žalostno Evo zdaj se vidi koliko je delavec vreden v tej komunajzasti Sloveniji sožalje svojcem.

      10 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      19.08.2024 ob 17:13 Selavi gost

      Ni delavec strošek ker je produktiven.Strošek naredijo lastniki in direktorji največ pa menađerji ki se pretvarjajo ,da delajo in sedaj v modi od doma je pa cel čas na Karibih ali etcete...

      10 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      19.08.2024 ob 17:24 ......... gost

      v sloveniji, pa kdo odgovoren?. Od veljakov nihče, kršijo zakone, poserjejo se na delovno pravo, postavljajo pogoje, polovica jih je nepismenih, vsi so pa v službah na položejih. Mafija od mafije, ki se nikdar ne bo iztrebla, saj starosedci na položajih že imajo pripravljene pravnuke, ki jih poučujejo o mafijskih poslih, ko oni krepnejo. Tisti, ki bi prvi moeali biti vzor in upoštevati zapisano v bukvicah, ki bi naj bili zakoni, jih prvi kršijo, tako pač je, balkan je balkan, pa da ga jebeš. Tako, da govoriti o neki pravni državi je preprosta laganje samemu sebi.Kdo bo sploh iskal krivca, če so veje prevarantov med samo povezane, kot pletena košara.

      13 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      19.08.2024 ob 17:49 Romanzajc47@gmail.com gost

      Vse po domače😐 kje so bile odgovorne osebe na delovanju, bo pa pokazal nazor inš. za energetiko. To ni rad prebral. In seveda ukrepe zoper odgovorne osebe. PS: RIP

      6 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      19.08.2024 ob 20:24 gomza gost

      Elektro ne briga trafo, tej fasader bi si mogo san izklopiti elektriko, tak ka de na konci kriv pokojni ka si neje izklopo elektrike.

      1 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      19.08.2024 ob 23:18 Kobra gost

      To so korenine kapitalizma,za varnost najprej treba poskrbeti pa potem sila pa čimprej napraviti ka se gre dale po zaslužek,in kje fasader pride do ročice za izklop??če se dela na energetskih napravah se pred izklopom obvesti odjemalce po lokalnih medijih da bo mrk ne pa da fasader izklopi trafo,kje so pa bili odgovorni za ta protokol??? Sožalje svojcem

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.