https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

V Fazanerijo prihaja osmi novinec

 

Nogometni klub Mura je z velikim veseljem oznanil prihod novega branilca v svoje vrste. Osmi novinec v letošnjem prestopnem roku je slovenski reprezentant U21 Anel Zulić, ki se v Fazanerijo seli na enoletno posojo iz danskega Viborga. Zulić, ki se je na slovenski nogometni sceni uveljavil v dresu Radomelj, bo zdaj povečal konkurenco v osrčju obrambe Mure.


Anel Zulić se je že preizkusil v slovenski Prvi ligi, kjer je opozoril nase z odličnimi predstavami v dresu Radomelj, kar mu je prineslo prestop v danski Viborg. Zdaj se vrača v Slovenijo, kjer bo v dresu Mure skušal pomagati ekipi doseči zastavljene cilje.

 

Generalni direktor NŠ Mura, Agron Šalja, je ob tem poudaril: »Anel je nogometaš, ki smo ga v slovenski ligi že spoznali in bo zaostril konkurenco v obrambi. Gre za mladega reprezentanta in tudi nogometaša, ki ustreza pogoju mladega nogometaša. Trener Anton Žlogar ga dobro pozna iz mlajših selekcij reprezentance, tudi zato je bil ena izmed želja za okrepitev naše ekipe.«

Zulić pa ni skrival svojega navdušenja nad novo priložnostjo: »Vesel sem, da sem dobil priložnost pri Muri. Vem, kam prihajam, v kakšen klub, v kakšno mesto. Navijači v Prekmurju so izredni, to sem spoznal že v dresu Radomelj, ko smo gostovali v Fazaneriji. Dal bom vse od sebe, da ekipi pomagam priti do zastavljenih ciljev.«

Prihod Zulića predstavlja pomembno okrepitev za Muro, ki si želi izboljšati rezultate v novi sezoni in se boriti za mesta, ki vodijo v evropska tekmovanja.

Vir: NŠ Mura

Foto: Arhiv Pomurec

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      20.08.2024 ob 18:54 Čunta gost

      Mura-8,novih,Nafta-16,novih,Beltinci-12,novih,upamo samo da bodo dosegli rezultate,posebej Nafta,rabi točke

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      20.08.2024 ob 21:56 gost

      Daj tujce čim več

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.