https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Mura Nona novo sezono začela z visoko zmago

26.8.2024  

Nogometašice Mure None so sezono 2024/25 v ženski ligi Triglav začele po pričakovanjih. V Kidričevem so novinca v ligi Aluminij premagale z 10:0, potem ko so v vsakem polčasu dosegle po pet zadetkov.

Uspešen je bil tudi drugi favorit v boju za prvaka. Ljubljanska Olimpija je doma proti Gažonu slavila kar s 13:0. Laura Šenk je prispevala tri gole, po dvakrat pa so bile uspešne Manja Rogan, Urška Bratuša, Neli Hofman in Zala Omerza.

V prvi sezoni, v kateri v ligi sodeluje deset klubov, so bile na sporedu še tri tekme. Radomlje Medex, ki jih vodi nekdanji reprezentant Matej Mavrič Rožič, so z 1:0 slavile v Cerkljah.

Krim je še enega novinca MB Tabor v gosteh ugnal s 6:1, pri čemer je za gostje zadelo šest različnih igralk. Primorje Tosla Nutricosmetics in Ljubljana pa sta se razšla z 1:1, potem ko je Ajdovkam točko prinesla enajstmetrovka Nami Tanjić v 80. minuti.

Drugi krog bo že v petek, 30. avgusta, odprla tekma Mura Nona - Radomlje Medex, v nedeljo pa bodo nato še obračuni Gažon - Cerklje, Ljubljana - Olimpija, Krim - Primorje in Aluminij - MB Tabor.

Vir: STA

Foto: arhiv Pomurec

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.