https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ROKOMET

FOTO: Mladi rokometaši na turnirju v Čakovcu

25.8.2024  

Za rokometaši RK Arcont Radgona in rokometašičami ŽRK Millennium je 4-dnevni turnir Pozoj cup v Čakovcu, poln napetih tekem, druženja in sklepanja novih prijateljstv. Kako so se odrezali?


Fantje so v sklopu turnirja odigrali sedem tekem z močnimi nasprotniki iz Hrvaške, Madžarske in Poljske. Zmago so slavili proti RK Metalac, na tekmah proti ekipam HRK Gorica, MRK Sesvete in MRK Kozala iz Rijeke pa so morali priznati premoč nasprotnikom.

Turnirja pa so se udeležile tudi rokometašiče ŽRK Millennium, ki so moč merile z ŽRK Udarnik Velika Gorica, ŽRK Zrinjski Čakovec, RK Podravka Vegetea Koprivnica, HK Duslo Slovan Šala, Esztergomi Vitezki in Kistpes NKK. Dekleta so kot najmlajša ekipa z dobro igro premagale ŽRK Udarnik iz Velik Gorice in ekipo Esztergomi Vitezek, na preostalih tekmah pa so tudi one morale priznati premoč nasprotnikov.

Več fotografij v spodnji fotogaleriji ...

Foto: Facebook ŽRK Millennium, Rokometni klub Arcont Radgona

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.