https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

FOTO: Ste bili včeraj na tekmi v Veržeju?

Veržej, 29.8.2024  

Včeraj je bila odigranih večina tekem prvega kroga Pokala Pivovarna Union. Med sabo sta se pomerili tudi ekipi Veržeja in Mura, kjer je Mura slavila visoko zmago z 0:9.


NK Veržej: Amadej Vršič, Gašper Šijanec, Aljaž Črček, Anej Vesel (66 Marcel Petek), Filip Petkovič (85 Blaž Brunec), Jan Kutnjak (53 Jure Svetec), Nastja Pučko, Jure Pajek (53 Svit Podgoršek), David Štrakl, Domen Marinič, Miha Brus (66 Rok Filipič). 

NŠ Mura: Vid Šumenjak, Srđan Spiridonović, Hunter Steven Olson, Nikola Jovićević, Vasileios Zogkos, Anel Zulić, Nal Lan Koren, Mark Strajnar (46 Gal Kurež), Alin Kumer Čelik, Anej Jelovica, Luka Turudija. 

Strelci: Mark Strajnar (3), Nikola Jovićević (35, 46, 47, 48), Srđan Spiridonović (42, 59), Nal Lan Koren (71), Gal Kurež (76).

Črno-beli kljub močno pomlajeni zasedbi niso imeli pretiranih težav s članom Pomurske nogometne lige, saj so Prlekom zabili devet zadetkov.

Gostje iz Murske Sobote so odpor domačih strli po manj kot treh minutah igre, v gneči pred golom pa se je najbolje znašel Mark StrajnarMura je ob polčasu vodila z 0:3.

Sobočani so odlično pričeli tudi drugi polčas, v uvodni minuti nadaljevanja tekme je po podaji Kumerja Čelika še drugič zadel Nikola Jovićević. Tekma se je končala z rezultatom 0:9. 

 

Več fotografij v spodnji fotogaleriji ...

Foto: Jure Banfi

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      29.08.2024 ob 12:57 os. gost

      Člani Veržeja bi morali biti v zgled mlajšim selekcijam pa niso to bi vodilni možje kluba morali vedeti.

      10 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        29.08.2024 ob 14:16 Insider gost

        Da jim Mura da devet komadov še nekako prebavim, da pa jim dajo Odranci osem, to pa je sramota in blamaža. To je igranje z ugledom kluba, ki ima dolgo in bogato tradicijo. Le kako se počitijo ti mladi igralci, ki so kanta za nabijanje v Pomurski ligi? A vodstvo kluba ne uvidi, da je to prezahteven rang za te mlade fante? A ne bi bilo pametneje igrati rag niže s, po kvaliteti, primerljivimi klubi? Igralci bi pridobili prepotrebne izkušnje in samozavest. Ampak to je že preveč zahtevno razmišljanje za ljudi, ki vodijo klub. Pa saj jim tudi ni za zameriti. Nobeden od njih ni nikoli resno igral nogometa, da o poznavanju športne psihologije sploh ne govorim. Jooj Veržej, kam si padel???

        17 0 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        29.08.2024 ob 17:36 Bunčančan gost

        I . Tekma z Muro je prenašala NA STEAMU NZS in je bila na ogled širši javnosti in z tem UGLED KLUBA . Upamo da NOVI predsednik potegne kako potezo , se pa on nedvomno razume v nogomet. Poučevanje nekaterih trenerjev na Portugalskem ......... le zakaj ................... A je bil kdaj klub od nastanka , kanta za nabijanje . Je potrebna menjava trenerja ?????

        6 5 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        30.08.2024 ob 8:46 gost

        V dveh tekmah dobiti 17 golov dati nič pa nikomi nič !!?? Se vprašam će nekomu ne dela KOMPAS.

        9 0 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        30.08.2024 ob 12:44 ⚽️⚽️⚽️ gost

        Insider, popolnoma se strinjam s tvojim komentarjem. Potop Veržeja se je začel z njegovim zadnjim nastopanjem v II. SNL. Do takrtat odlični in po mojem eden najboljših predsednikov kluba Kapun, se je dal zavesti popolnoma nerealnim željam funkcionarjem kluba in dovolil nastopanje v II. ligi. Maribor ni več pošiljal igralcev, baza pa je bila prešibka za igranje na takšnem nivoju. Seveda noben sponzor ne bo podpiral kluba, ki serijsko izgublja in vsako leto pada rang nižje. Tudi igranje v Pomurski ligi je za trenuten kader prevelik zalogaj. Če bi v klubu imeli koga, ki bi na to pomislil že prej, se danes ne bi sramotili. V Veržeju se na srečo odlično dela z mladimi in to delno pokrije sramoto članske ekipe. Tudi občina financira in podpira klub, po moje s prevelikimi finančnimi sredstvi, ampak o tem kdaj drugič.

        9 0 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        30.08.2024 ob 12:52 ⚽️⚽️⚽️ gost

        Bunčančan, na stramu NZS je bil prenos tekme zaradi Mure in ne zaradi Veržeja. Upam, da ti je to jasno?!? Kar se tiče novega predsednika se strinjam, da je zelo velik entuziast, ki ima rad nogomet, znanja za vodenje kluba pa nima. Seveda nima tudi ustreznih povezav z gospodarstvom za pridobivanje prepotrebnih sponzorskih sredstev. Seveda je pri tem še on najmanj kriv za situacijo v klubu, ko so vsi ostali dvignili roke in se umaknili.

        6 3 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        30.08.2024 ob 16:46 Bunčančan gost

        Prenos se doloći na NZS in ne zaradi Mure ne ga lomit. So časi ko noben noće prevzeti klub zato Boštjanu kapo doj. Še to Beltinska občina nameni enkrat več denarja ( nižjeligašem ) kak vaša občina . !!!!

        4 5 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        30.08.2024 ob 17:35 ⚽️⚽️⚽️ gost

        Bunčančan, ali nočeš razumeti ali pa res ne razumeš (verjetno bo to), da sem hotel povedati, da se NZS za prenos na streamu ni odločila zaradi Veržeja, temveč zaradi Mure. Če pa misliš, da je Veržej tako atraktiven klub, pač ne bom ugovarjal. Če Beltinška občina nameni enkrat več denarja nižjeligašem, pomeni, da nameni enako kot Verženska (verjetno si mislil ”dvakrat več”). Prosim, vzemi si čas in še enkrat, dvakrat ali celo trikrat, lepo počasi preberi, kaj sem napisal o novem predsedniku. Če še vedno ne boš pogrunal, pač nima smisla, da ti ponovno kaj razlagam. Pa še to: Uporabljaš ime ”Bunčančan”, zato predvidevam, da je Verženska občina tudi tvoja občina, ne pa ”vaša. Seveda pa to ne spremeni dejstva, da se v Veržeju nogometu daje preveč sredstev iz že tako siromašnega proračuna. S tem zaključujem brezplodno debato.

        5 4 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      29.08.2024 ob 16:53 lotmerkčan gost

      Bija sen pa sen se kuj fsra!!!!!

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      29.08.2024 ob 16:54 lotmerkčan gost

      Bija sen pa sen se kuj fsra!!!!!

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      29.08.2024 ob 17:58 gost

      Verži nucas 3 starejše igralce ka do dvignili te mladiče pa ne penzjoniste, pa trdo trenersko roko ka do igrali hitreje ka je trener ne nareda napredka od loni, zakoj ne se pitan. 😱💤

      9 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      29.08.2024 ob 20:50 menjave trenerjev gost

      V Beltincih se ve, da bodo igrači bojkotirali trenera Gajzija in da mora oditi. Novi trenerski dvojac bo Gabor-Gutalj. Direktor kluba bo Vereš iz Bratunec.

      6 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        29.08.2024 ob 21:01 Samo povem gost

        Ge bos pa ti.? Ti bos tudi kaj delo ali bos samo gobec vrto tu na skrite komentare

        1 4 Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      29.08.2024 ob 20:52 Prlek gost

      Ve kdo zakaj je naš lotmerčki Rajh potrga vse svoje table Avto Rajh duj na stadioni v Beltincih?

      7 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      30.08.2024 ob 8:59 gost

      So Beltinci na IZPADU ali kaj bi radi ??? nimate pometi , prva liga bi pokopala ali uničila finančno klub. Deca ne pište svojih želja ker neso uresničljive. Avto Rajh ima NK Lotmerk in MURO ta ka v Beltincih nimajo haska to košta.....

      8 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      30.08.2024 ob 19:00 Prlek gost

      Rajh prav si nareda gda si plakate doj potrga. Vsi vemo da Beltinci ne bodo dugo. Eni igralci so se ponujali k nam v Lotmerk. Potem je že neka narobe. V Veržeji na tekmi so Muraši govorili da v Beltincih sploh niso dobili centa premije za lansko sezono. Pa kaj boš potem v takem klubi. Ajmo ti pa ateka vprašaj zakaj se je to zgodilo.

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      30.08.2024 ob 21:51 “Toporišič” gost

      Bunčančan, s slovnico pa nista ravno prijatelja! A šola ni preveč šla?🤪

      3 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.