https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Amadej Maroša drugič postal očka

29.8.2024  

Napadalec črno-belih in njegova izbranka danes praznujeta eno najlepših življenjskih prelomnic – drugič sta postala starša.


Napadalec NŠ Mure Amadej Maroša in njegova izbranka Jasna sta se danes razveselila rojstva sina Maksa.

Nogometna družina Nogometne šole Mura se je že pridružila najboljšim željam in čestitkam za novopečena starša ter njunega Maksa.

Foto: pixabay

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      29.08.2024 ob 13:07 Haloo gost

      In takoj vam piso ka morete na prvo stran novic dati? Vij znate ka so dejanske novice iz nasega kraja? Pa cemu sluzi vas portal?

      20 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        22.09.2024 ob 13:55 lukec gost

        Tvoje seme pa sploh ne more ven priti, te ni sram najlepše kar se lahko zgodi človeku. Ti si pa nevoščljiva hijena ! BARABA POKVARJENA in VSI VI KI MU ŠE PRAV DAJETE !!!

        2 0 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      29.08.2024 ob 20:40 Kobra gost

      Čestitke maroši,no pa še nekaj o pomurcu,sestavljen je iz več stvari lokalno potem novice kronika šeftaj,...naj si vsak pogleda temo ki mu je všeč ostalo naj pusti drugi pa spet drugi pogledajo vsakega nekaj zanima zato je lepo da se piše o vsem mogočim

      20 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.