https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Včerajšnja predstava Olimpije jih ni prestrašila

30.8.2024  

Danes, 30. avgusta, sta na Mestnem stadionu Fazanerija izjavo pred nedeljsko tekmo med Muro in Olimpija Ljubljana podala trener NŠ Mure, Tonči Žlogar in Klemen Pucko. 


Prvoligaši bodo konec tedna odigrali tekme sedmega kroga, ki bo zadnji pred septembrskim reprezentančnim premorom. Olimpija Ljubljana je včeraj pred več kot 12 tisoč gledalci ponižala Rijeko in si s petimi zadetki zagotovila nastop v ligaškem delu UEFA Evropske konferenčne lige. 

»Olimpija igra dobro, spremljal sem že nekaj letošnjih tekem. Dobro so usmerjeni, dobro igrajo, so zelo agresivni in dobri v prehodih. Vsaka tekma je zgodba zase, skušali se bomo postaviti drugače in odigrati na drugačen način kot včeraj Rečani. Potrebno je biti agresiven, puščati čim manj prostora za zadnjo vrsto in s čim manj tveganja v srednji coni. Igralci Olimpije so tam zelo agresivni, po odvzeti žogi zelo dobro izvajajo prehode in v zaključek akcije prihajajo z velikim številom igralcev, zato moramo biti pazljivi pri tem,« je izpostavil Žlogar. 

»Mislim, da nam trenutno dobro kaže, smo točko za prvimi. Štiri zmage od šestih tekem, mislim, da ni to slabo. Za zdaj smo zadovoljni s tem, kar kažemo na igrišču. Vemo, da je Olimpija dobra ekipa. Tudi mi smo dobra ekipa, tako, da bomo poskusili naše prednosti pokazati in slabosti skriti,« je povedal Pucko. 

Tekma v Stožicah bo zadnja pred septembrskim reprezentančnimi tekmami, tudi Žlogar pa pravi, da bo dvotedenski tekmovalni premor koristen za mentalno osvežitev in dvig fizične pripravljenosti.

Foto: arhiv Pomurec

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      30.08.2024 ob 16:22 ...... gost

      nej su ešče začali, pa nimajo fizične pripravljenost, igrali pa z Nafto, Radomljani, to te buje.

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.