https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Iščete zaposlitev? To so aktualna prosta delovna mesta v Pomurju

04.09.2024 ob 6:00  

Iščete zaposlitev ali morebiti niste zadovoljni s to, ki jo imate? Na spletni strani Zavoda za zaposlovanje smo za vas tudi tokrat preverili, kakšne so možnosti zaposlitve v Pomurju.

STROKOVNI SODELAVEC/-KA ZA IZVAJANJE PROGRAMA SOCIALNE AKTIVACIJE - M/Ž pri Mozaik - društvo za socialno vključenost, socialno podjetje, MURSKA SOBOTA. Opis del in nalog: društvo Mozaik s svojimi programi socialne aktivacije s celostnim pristopom prispeva k izboljšanju socialne vključenosti udeležencev iz različnih ranljivih družbenih skupin in k povečanju njihovih zaposlitvenih možnosti. Delo bo potekalo v ustvarjalnem timskem duhu, ki spodbuja osebnostno in strokovno rast. Zaposlijo strokovne sodelavce za izvedbo programov socialne aktivacije, ki bodo svoja znanja in veščine usmerili v podporo in aktivacijo ranljivih oseb ter bodo s svojo kreativnostjo in pozitivnim duhom obogatili našo ekipo. Delo obsega: - skupinsko in individualno delo z osebami iz ranljivih družbenih skupin, - psihosocialno podporo uporabnikom programa, - povezovanje z delovnimi in drugimi organizacijami v okolju, - aktivno sodelovanje v timu strokovnih sodelavcev programa socialna aktivacija, delovno mesto obsega poln delovni čas, s predvidenim delovnim časom od ponedeljka do petka ter občasno delo v drugih terminih glede na potrebe dela. Trajanje zaposlitve: določen čas, 36 mesecev. Izobrazba: visokošolska 1.stopnje, visokošolska strokovna (prejšnja) ipd.; Socialna varnost, podrobneje neopredeljeno. Kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti do 6. septembra.

STROKOVNI SODELAVEC/-KA V PROGRAMU ZAVETIŠČE ZA BREZDOMNE OSEBE MURSKA SOBOTA - M/Ž pri Mozaik - društvo za socialno vključenost, socialno podjetje, MURSKA SOBOTA. Delo obsega: celostno podporo uporabnikom pri psihosocialni oskrbi, organizacijo socialnega vključevanja uporabnikov, pomoč uporabnikom pri dnevnih opravilih in prostočasnih aktivnostih, spremljanje uporabnikov pri urejanju osebnih zadev, podpora uporabnikom pri prevzemanju aktivne vloge na vseh področjih svojega življenja. pričakujemo: visokošolsko ali višješolsko izobrazbo ustrezne smeri (socialna, pedagoška, psihološka ali podobno...), komunikativnost in sposobnost za timsko delo, delovne izkušnje na področju socialnega varstva. Trajanje zaposlitve: določen čas, 12 mesecev. Izobrazba: višješolska (prejšnja), višja strokovna; Socialna varnost, drugo. Kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti do 6. septembra.

INŠPEKTOR ZA CESTNI PROMET (ŠIFRA DM 241) V INŠPEKCIJI ZA CESTNI PROMET, LOKACIJA DELA MURSKA SOBOTA pri MINISTRSTVO ZA INFRASTRUKTURO, INŠPEKTORAT REPUBLIKE SLOVENIJE ZA INFRASTRUKTURO. Opis del in nalog: opravljanje inšpekcijskega nadzorstva s področja nadzora, za katerega je pristojen vodenje postopkov in izrekanje ukrepov v skladu z zakonom o inšpekcijskem nadzoru, zakonom o splošnem upravnem postopku in drugimi predpisi s področja nadzora inšpekcije vodenje postopkov in izvajanje ukrepov v skladu z zakonom o prekrških vlaganje kazenskih ovadb za kazniva dejanja samostojno oblikovanje poročil o stanju na področju dela, ki ga izvaja sodelovanje pri oblikovanju poročil o stanju dela inšpekcije vodenje predpisanih in internih evidenc s področja nadzora inšpekcije ter s področja prekrškov sodelovanje v projektnih skupinah in drugih oblikah sodelovanja s področja nadzora inšpekcije sodelovanje z mednarodnimi organi in organizacijami s področja nadzora inšpekcije opravljanje drugih nalog podobne zahtevnosti. Izobrazba: visokošolska 1.stopnje, visokošolska strokovna (prejšnja) ipd. Drugi pogoji: strokovni izpit za inšpektorja in obvezno usposabljanje za imenovanje v naziv, zaželen vozniški izpit B kategorije. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti ali po e-pošti do1 6. septembra.

CNC OPERATER - M/Ž pri STROJNIŠTVO HOLC d.o.o., SV. JURIJ OB ŠČAVNICI. Opis del in nalog rezkanje in struženje na CNC strojih, priprava materialov, druga dela v proizvodnem procesu. Trajanje zaposlitve: nedoločen čas, poskusno delo: 3 mesece. Izobrazba: srednja strokovna, srednja splošna; Metalurgija, strojništvo in kovinarstvo. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti ali po e-pošti do1 28. septembra. Delodajalec želi tudi napotovanje kandidatov iz evidenc zavoda.

RTV SERVISER - MEHATRONIK - M/Ž pri RTV servis in trgovina TVIST, Maja Uršič s.p., MURSKA SOBOTA. Opis del in nalog: servisiranje rtv aparatov, poznavanje delovanja elektronskih naprav, sposobnost dela z računalnikom, natančnost. Trajanje zaposlitve: nedoločen čas. Kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti do 28. septembra. Delodajalec želi tudi napotovanje kandidatov iz evidenc zavoda.

NATAKAR V TERMAH VIVAT - M/Ž pri POČITEK - UŽITEK, TURISTIČNO PODJETJE D.O.O., MORAVSKE TOPLICE. Opis del in nalog: strežba hrane in pijače. trajanje zaposlitve: nedoločen čas. Potrebno je vsaj osnovno znanje nemščine in angleščine za tuje goste. Kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti ali naj pokličejo za razgovor do 27. septembra. Delodajalec želi tudi napotovanje kandidatov iz evidenc zavoda.

SKUPINOVODJA NA MONTAŽI - M/Ž pri ARTEX, tovarna skladiščne opreme d.o.o., LENDAVA. Opis del in nalog: vodenje monterske supine (4 monterji), pregled dokumentacije na podlagi katere organizira delo na objektu, sodeluje s predstavnikom kupca ali investitorja, piše montažni ali gradbeni dnevnik in primopredajni zapisnik, montaža skladiščnih sistemov. Trajanje zaposlitve: nedoločen čas. Izobrazba: srednja poklicna; Tehnika, podrobneje neopredeljeno. Kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti ali naj pokličejo za razgovor do 12. septembra. Delodajalec želi tudi napotovanje kandidatov iz evidenc zavoda.

VODJA VZDRŽEVANJA OBJEKTOV - M/Ž pri STANOVANJSKO KOMUNALNO PODJETJE GORNJA RADGONA D.O.O. Opis del in nalog: načrt vzdrževanja objektov, izvedba vzdrževanja, vodenje projektov vzdrževanja. Trajanje zaposlitve: nedoločen čas, poskusno delo: 3 meseci. Izobrazba: višješolska (prejšnja), višja strokovna; Gradbeništvo. Kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti do 5. septembra. Delodajalec želi tudi napotovanje kandidatov iz evidenc zavoda.

Več o prostih delovnih mestih zadnjega tedna si lahko bolj podrobno pogledate TUKAJ.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      04.09.2024 ob 6:51 gost

      Same strokovne službe kere so pisane na kožo tujcem. Ker domači kader je odselil v tujino. Pri nas so pa itak vsi na položajaj z kupljenimi diplomami v Bosni.

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      04.09.2024 ob 8:29 renkovčar gost

      Tej ki prihajajo preko Kolpe iz Slovenskih gozdov niso dobri kandidati ? Vsi glavni trdijo da k nam prihaja zelo učen in izšolan narod od zdravnikov do raznih inženirjev .Edino podpisati se ne znajo

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.