https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

V Ljutomeru bo zadišalo po Prleški kühji

Ljutomer, 06.09.2024 ob 13:18  

V soboto, 7. septembra, se bo na Glavnem trgu v Ljutomeru od 16. ure naprej odvijala Prleška kühja, ki bo tudi letos postregla s številnimi specialitetami, s katerimi bodo obiskovalci lahko razvajali svoje brbončice.

Za kulinarično razvajanje bodo poskrbeli Klara Šmigoc in Julija Bukvič - Masterchef 2024, Iskreno gostinstvo, Hotel Jeruzalem, Turistično društvo Ljutomer, Lončarstvo Žuman, Mojster Vafelj food truck, Babičina hiša in Biang Biang Noodles.

Obiskovalci pa bodo lahko uživali tudi v šank ponudbi Turističnega društva Ljutomer in koktejlih RollingBar.si, ljutomerska vinska kraljica Martina pa bo poskrbela za izbrana buteljčna vina po kraljičinem izboru.

Poskrbljeno bo tudi za najmlajše obiskovalce, ki bodo lahko uživali na otroških delavnicah z Anjo in Petjo ter živo glasbo. 

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      07.09.2024 ob 9:07 Prlek gost

      noo fajn, čudno da nega polek FLO GNUSERAJA?

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      07.09.2024 ob 10:59 hm gost

      morate hitro pojesti, da nede gospa s Trga huda!

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.