https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Uradno: Anton Žlogar se poslavlja od klopi čarno-bejlih

6.9.2024  

Primorski strokovnjak Anton Žlogar od včeraj naprej ni več trener Mure.

Po pogovorih z vodstvom kluba so se odločili za prekinitev sodelovanja, sodelujoči pa po pogovoru o viziji nadaljnjega razvoja članske ekipe ocenjujejo, da je sprejeta odločitev najboljša za vse in odgovorna do kluba.

Kdo bo prevzel treninge?

Treninge bo do nadaljnjega nadaljeval Matjaž Kek.

Foto: arhiv Pomurec

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      06.09.2024 ob 10:13 GORIČKO111 gost

      Hvala Kuzmič. Potejgno si z Šiptari. Si si nagrabo zadosti? Morala in odgovornost? Propad kluba na viduku, samo vprašanje časa kdaj? Sezonska karta vržena v koš in nikoli več na stadionu. SEZONSKO KARTO IMEL 10 LET. DOKLER BO JUNCAJ IN KUZMIČ V KLUBU, NIKOLI VEČ MURINI TEKMI. ŠALJA NIČ DOBREGA TE NE ČAKA V MURSKI. ME ZANIMA KAK BO ULICA SPREJELA JUNCAJE? GES STE ZAJ GRINGOSI? STE SE TUDI PRODALI?NEKOČ SO SE PISALI TRANSPARENTI PO MURSKI IN PO STADIONU .......

      6 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        06.09.2024 ob 10:23 kilonja gost

        Kaj cvilite, maribor se je prodal turkom, Olimpija nemškim balkancem, Lendava Madžarom, Celjani rusom in ukrajincem, vi ste se pa šiptarjem...sladoljed in burek za vse :) . Res pa je da morete biti na goričke jezni, eno leto ste v Evropi zaslužili samo z nagradami 4 mio €..pa ste vse spičili .

        6 0 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      06.09.2024 ob 10:40 gost gost

      ŠALJU NE POSTIJO ZRAVEN VEČ V SLOVENIJI SAMO PREKMURCI SO TO NAPRAVILI ŠE BO JOK KO NE BO TOČK AMERIKA PA FUDBAL KAK KOZA PA SEDLO

      7 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      06.09.2024 ob 11:23 Navijač gost

      VIJ NEKATERI PAMETNJAKOVIČI SOBOŠKI ALI NEVESTE GDOR DAJE DENAR IMA PRAVICO ODLOČATI TONČI JE BIL PRI NEKATERI NAVIJAČI PRILJUBLEN NA IGRIŠČO PA NI BIL RAVNO OSPEŠEN DOBIVALI SO DOSTI NEPOTREBNI GOLOV SREDINA SLABA NAPAT PA ŠE SLAPŠI DOSTI ŽOG SO IZGUBLJALI GOLA PA NISO MOGLI DATI

      6 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      06.09.2024 ob 12:05 gost gost

      TIJ BUDALA KOGA PA SO KUPILI AJDA POVEJ NOBENEN NI BIL PREVERJEN PTICE SELIVKE VSAK MA 5 DO 10 KLUBOV NA GRBI PA TE MAJSTOR AJDI NAPRAVI EKIPO STOGA PA ŠE LOBIRANJE ŠTO NAJ ŠPILA UŽAS

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      06.09.2024 ob 14:12 Navijač gost

      GOST VEČJE BUDALO OD TEBE NEPOSTJI

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      06.09.2024 ob 14:45 Gost 1 gost

      Stručnjaki, veliki trenerji za mizo zdaj imate možnost, da se dokažete .

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      07.09.2024 ob 12:07 Čunta gost

      Muro bo vodil trener brez hrbtenice,samo denar jih zanima,največji pizdolizec pa je mali Kek,katerega je Žlogar promoviral v svojega pomočnika,sedaj pa pizdolizec nož v hrbet.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      07.09.2024 ob 13:03 fazanarija info gost

      Škoda ka trenera Ziko pa Gutalj ne prideta v Muro ka rajši čakata kiks Gajsija pri markečij pa njegvo zamenjavo. Z Gajsijon leti tüdi markeči precednik. Novi stari precednik bode županov kader.

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.