https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Članice strokovne komisije so si ogledale Kulturni dom v Stanjevcih

Stanjevci, 17.09.2024 ob 13:25  

Natečaj Moja dežela 2024, ki letos poteka pod častnim pokroviteljstvom predsednice RS Nataše Pirc Musar, se približuje vrhuncu. V prenovljenem vseslovenskem izboru, v katerem Turistična zveza Slovenije ocenjuje gostoljubnost in turistično ponudbo, sodelujejo številni slovenski kraji/mesta ter drugi deležniki v turizmu. Strokovna komisija je tako obiskala tudi Stanjevce.


Občina Gornji Petrovci se je na natečaju Moja dežela 2024 s kulturnim domom v Stanjevcih uvrstila med finaliste v kategoriji zgodovinska jedra. Konec septembra bo na spletni strani Turistične zveze Slovenije potekalo glasovanje. Nagrade bodo iz vsake kategorije prejeli najboljši trije po ocenah strokovne komisije, prav tako bodo nagrajeni tudi finalisti, ki bodo dobili največ glasov s strani ljudstva. 

Rezultati natečaja bodo znani v sredini novembra, podelitev nagrad pa bo potekala na Dnevih slovenskega turizma v Laškem.

Članice strokovne komisije natečaja Moja dežela 2024 so si v družbi župana Občine Gornji Petrovci, Franca Šlihthubra, ogledale in ocenile Kulturni dom Občine Gornji Petrovci v Stanjevcih.

Med finalisti natečaja je v kategoriji Skriti turistični kraji tudi Dobrovnik. 

Foto: FB Občina Gornji Petrovci

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      17.09.2024 ob 16:34 babko gost

      Ta občina ne bi smela sodelovati, ker je najbolj zadožena v Sloveniji in si te pozornosti ne zasluži.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.