https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

TOP 10

10 idej za prijetne aktivnosti v deževnih jesenskih dneh

24.9.2024  

Deževni jesenski dnevi so odlična priložnost, da se posvetite aktivnostim, ki prinašajo sprostitev in udobje. Tukaj je nekaj idej za prijetno preživljanje časa doma med jesenskimi nalivi.

Branje knjige ob topli pijači

Zavijte se v toplo odejo, prižgite svečo in uživajte v dobri knjigi s skodelico čaja, kave ali vroče čokolade.

Peka sezonskih sladic

Jesen je čas za peko jabolčnih pit, bučnih kolačkov ali cimetovih piškotov. Ustvarjanje domačih sladic bo napolnilo vaš dom z omamnimi vonjavami.

Ustvarjanje z ročnimi deli

Posvetite se ustvarjanju jesenskih dekoracij – lahko izdelate venčke, aranžmaje ali pa ustvarjate z naravnimi materiali, kot so listje, storži in veje.

Filmski maraton

Organizirajte večer jesenskih filmov ali serij. Izberite nekaj klasičnih filmov ali pa uživajte v priljubljenih jesenskih tematikah s prijetno odejo in prigrizki.

Sproščujoča kopel

Uživajte v dolgi, sproščujoči kopeli z dišečimi svečami, eteričnimi olji in mirno glasbo za popolno razvajanje.

Družabne igre ali sestavljanke

Preživite čas z družino ali prijatelji ob igranju družabnih iger ali sestavljanju sestavljank. To je zabaven način za povezovanje in preganjanje dolgčasa.

Poslušanje glasbe ali podkastov 

Prižgite glasbo ali podkast, ki vas sprošča ali navdihuje. Jesen je odlična priložnost za odkrivanje novih vsebin ali uživanje v svojih priljubljenih.

Pisanje dnevnika ali ustvarjanje zvezka hvaležnosti

Jesenski dnevi so kot nalašč za refleksijo. Začnite pisati dnevnik, zvezek hvaležnosti ali beležite svoje misli, cilje in ideje.

Notranje rastline in vrtnarjenje

Preuredite svoje sobne rastline, presadite jih ali dodajte nove, jesensko obarvane rastline. Skrb za zelenje v notranjih prostorih lahko ustvari občutek svežine in življenja.

Učenje novega hobija

Deževni dnevi so kot nalašč za učenje nečesa novega. Preizkusite se v učenju pletenja, slikanja, kuhanja novih receptov ali raziskovanju novih znanj prek spletnih tečajev.

Te aktivnosti bodo poskrbele, da bodo deževni jesenski dnevi prijetni, sproščujoči in produktivni.

Foto: pixabay

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.