https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KULTURA

FOTO: Za donacijo likovnih del so se zahvalili Svenu Potrošku

Lendava, 28.09.2024 ob 12:30  

Občina Lendava se Svenu Potrošku in njegovi soprogi iskreno zahvaljuje za njuno velikodušno darilo in plemenito dejanje.

V začetku septembra je Sven Potroško s soprogo podaril Galeriji - Muzeju Lendava devet likovnih del in en barvni repro-print akademskih slikarjev Zoltána Gáborja in Lajčija Pandurja. Zbirka je pomembno obogatila obstoječo kolekcijo del lendavskih umetnikov in predstavlja dragoceno dediščino, ki bo ohranjena za prihodnje generacije.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      28.09.2024 ob 13:34 gost

      Res lepo za pogledat. Samo premalo cenjeno.

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.