https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: V Lendavi potekala predstavitev finalistk Miss Slovenije 2025

Gledališka in koncertna dvorana, 28.09.2024 ob 8:00  

V avli Gledališke in koncertne dvorane Lendava je v petek, 27. septembra, potekala predstavitev finalistk za Miss Slovenije 2025. 

Vsaka izmed finalistk se je predstavila s kratkim govorom, v katerem je delila svoje cilje, interese in strasti. Obiskovalci so imeli priložnost spoznati njihov trud in predanost, ki sta ju vložili v priprave na to prestižno tekmovanje.

Organizatorji so poudarili pomen tovrstnih dogodkov, ki ne le promovirajo lepoto, temveč tudi samozavest in aktivno participacijo mladih žensk v družbenem življenju. Finalistke so tako postale simbol inspiracije in pozitivnih sprememb, ki jih želijo prinašati v svoje skupnosti.

Finalistke Miss Slovenije 2024 so: Nina ŽavskiAjda Nina VivodAbbi SušeljHelena PokeržnikKatja ZverSaša PoklukarNika KuzmanNeja ProsenjakAmadea ZupanKatja OmerzelPia HribarAllisa PelkoLara SenicaTjaša Žnidaršič in Tara Tofaj.

Projekt Miss Slovenije, ki predstavlja tradicionalno lepotno tekmovanje, letos poteka pod geslom "Podpirajmo slovensko in povezujmo Slovenijo." Cilj projekta je podpora slovenskemu podjetništvu, naravi, kulturi in turizmu. Vsebine projekta so zasnovane na vrednotah, ki se ujemajo z delovanjem občine Lendava, ter spodbujajo povezovanje in promocijo Lendave, Slovenije in njenih lokalnih posebnosti.

Več fotografij v spodnji fotogaleriji ...

Foto: Timi Farkaš

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      28.09.2024 ob 8:34 gost

      Škoda, da ne pokažete še prazne dvorane😩

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      28.09.2024 ob 9:40 zaelitotito gost

      pa toj je bilo za ELITO one ka so nabuhli ko mađar na hotizi z obcinarskimi pejnezi obnovlsl cerkvo hotizancari fehtali okolo po farama pejneze za onovo ABSURD mađar si postavi v jotizi v cerkvi tablo svojim imenom

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      28.09.2024 ob 9:43 Sefkakuharca gost

      reksan ka san videla spomenik crne barve kak nagrobnik vcera san specala skroz sipo misirijazo ka navadne smertnike nejsmo pusceni norta bilej sen na drugo stean v sinagogo onda isla judovsko muziko poslusat pa cist fletno bilou

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.