https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

Obravnavali goljufije in izrekli prepoved približevanja

03.10.2024 ob 7:00  

Pomurski policisti so v preteklem dnevu obravnavali osem kaznivih dejanj, štiri prometne nesreče, dve kršitve javnega reda in miru, poškodbo vozila na parkirišču in štiri primere povoženja divjadi. 


S področja kriminalitete so obravnavali grožnjo, kaznivo dejanje poškodovanje tuje stvari, tri goljufije, kaznivo dejanje zoper zakonsko zvezo in otroke in dva primera nasilja v družini. V enem primeru smo nasilnežu izrekli prepoved približevanja žrtvi.

 

Na področju prometne varnosti so imeli v postopku motorista, ki se je huje telesno poškodoval. V ostalih treh prometnih nesrečah je nastala zgolj materialna škoda.  

 

Javni red in mir je bil kršen enkrat na javnem kraju in enkrat v zasebnem prostoru. Kršitelji so se ob intervencijah policistov pomirili.

Meritve hitrosti bodo danes pogostejše na območju policijske postaje Lendava.

Foto: arhiv Pomurec

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      03.10.2024 ob 8:14 NI POŠTENO DO NAS , ŽIVIMO V ISTI DRŽAVI gost

      Dajte pomurec . com nehajte blokirati teme in pustite , da ljudje izrazijo svoja mnenja . Ali je to tako težko , ali vam ni dovoljeno iz strani levih . Ste nas tudi vi dali na tako nizki nivo kot država saj se vsi soočamo z enakimi problemi . Smo na enaki ladji , če bo ta potonila , se potopimo vsi!

      10 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      03.10.2024 ob 8:17 gost

      Tega bo vse več , dobro se pa ve zakaj .

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      03.10.2024 ob 10:04 oršoš gost

      Ne moremo komentirati tam kjer Anželj izjavlja da Murska Sobota raste .Ne vem ,kje je to pobral .Vse okoli sobote pa hin .Cesta Murska Sobota od bazenov do odcepa v vojaško skladiče je kak reka vse je poveznilo in se pogreza v dolžini enih 100 metrov .Postavili so dvej lučij ki delata ( če delata ) ponoči niti table ni za nevarnost .Pred Merkuron od Interšpara je dva meseca polovična zapora na mostu kjer je dvignilo asfalt .Nišče nič ne gene .V Markišavcaj nasproti pokopališča katastrofa .Bankine Pomgrad krpa z ilovico cesta skozi omenjeno vas je takšna kot med njivami .Vsako dnevno šleperi uničujejo cesto .Nokomur nič ker gospoda na MOMS pravijo cesta je državna smo ne močni .Rešitev bo z traktorji cesto zaprejti .In Anželj nekaj mele ka v rijti nema mesta okoli Sobote pa ne vidi nič .Kučanov in Jevšekov ter SD jev postrešček je nič drugega

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.