https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Nafta iz Domžal odhaja poražena

4.10.2024  

V 11. krogu Prve lige Telemach sta se v športnem parku Domžale med sabo pomerili ekipi Kalcer Radomlje in Nafta 1903. Tekma se je končala z rezultatom 2:0.


Kalcer Radomlje - Nafta 1903 2:0 (1:0)

(Štorman v 40. min, Kujabi v 76. min)

Začetna enajsterica Kalcer RadomljeVelić, Vukasović, Dobrovoljc, Ljutić, Mamić, Moses, Gnjatić, Štorman, Kujabi, Malenšek, Kukovec.

Začetna enajsterica Nafta 1903Mauricio, Tojčić, Pirtovšek, Dumančić, Marinič, Kalnoki-Kis, Lesjak, Hrka, Georgievski, Szalay, Csoka. 

Prvi letošnji dvoboj Radomljanov in Lendavčanov se je končal z zmago Prekmurcev, ki so na domačem igrišču slavili po preobratu. Gostje so povedli z golom Mateja Malenška, v drugem polčasu pa je za Lendavčane dvakrat udaril Milan Gabor Klauzs.

V prvem polčasu je tokrat bilo kar nekaj priložnosti, domači so bili malo bolj nevarni kot Lendavčani. V 40. minuti je Radomljane v vodstvo popeljal Štorman po predložku Malenška. Prvi polčas se je končal z rezultatom 1:0. 

V 57. minuti so sledile prve menjave. Pri Nafti 1903 je bila kar šitrikratna. Klausz, Kljun, Božičković in Brkić so v igro vstopili namesto Kalnokija-Kisa, Csoke, Georgievskega in Szalaya. V 69. minuti pa je sledila menjava še pri domačih. Davidović je v igro vstopil namesto Kukovca.

V 76. minuti so domači povišali vodstvo ko je Gaber Dobrovoljc po predložku Stjepana Davidovića sprožil z glavo, Žan Mauricio je strel odbil, nato pa jo je neoviran s pomočjo prečnika v mrežo pospravil Halifa Kujabi. V 81. minuti je pri domačih spet sledila menjava. V igro sta vstopila Vučenović in Pogačar namesto danes zelo razpoloženih Malenška in Štormana. Pri Nafti je v 82. minuti v igro namesto Pirtovška vstopil Kadrič. Gavrić in Žaler pa sta v 87. minuti šla v igro namesto Mosesa in Kujabija. Tekma se je končala z rezultatom 2:0. 

Nafta 1903 bo v naslednjem 12. krogu v športnem parku Lendava gostila Olimpijo Ljubljana. 

Foto: arhiv Pomurec

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      04.10.2024 ob 22:24 ........ gost

      pederčine

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      04.10.2024 ob 22:28 Neutralec gost

      Čè bi igrali bar 60 procentov kak na derbiju bi šle točke v Lendavo.. Sramota

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      05.10.2024 ob 0:44 Busybee gost

      Močna Nafta🤣🤣🤣🤣debeli fukjenec smrdljivko muca ti jezik papala?

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.