https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Nogometašice Mure None zanesljivo zmagale

Bratonci, 14.10.2024  

Nogometašice Mure None so v 8. krogu zabeležile nove tri točke. Prekmurke so v nedeljo, 13. oktobra, na domači zelenici v Bratoncih premagale Krim.


Nogometašice Mure None so v 8. krogu SŽNL na domačem igrišču v Bratoncih premagale Krim s 5:1.

Branilke naslova so povedle že v prvi minuti, ko je zadela Špela Kolbl. Do konca prvega polčasa sta zadeli še Noelle Vilčnik in Anja Eferl. V drugem polčasu je za Krim rezultat na 3:1 znižala Natalia Blagojević, a so nogometašice Mure z drugim golom Špele Kolbl in zadetkom Sare Makovec postavile končni izid 5:1.

Mura Nona tako ostaja na vrhu lestvice z 21 točkami, naslednjo soboto pa jih čaka spopad z ekipo Cerklje.

Foto: arhiv Pomurec

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      14.10.2024 ob 13:09 jebo vas gost

      NONA, komu mar za staro babico, mamco?

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.