https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Nusmir Fajić lovi rekorden dosežek

7.4.2012  

Napadelec Mure 05 Nusmir Fajić se je med strelce vpisal že na osmih tekmah zapored, ter se tako izenačil s prekmursko legendo Štefanom Škaperjem - Pefom, danes pa ima priložnost, da se vpiše v zgodovino kot prvi nogometaš, ki je zadel na devetih tekmah slovenske prve lige.

V času nastajanja tega prispevka je na Fazaneriji že preteklo dobre pol ure tekme, kar pomeni, da ima napadalec iz Bosne in Hercegovine še eno uro časa, da se vpiše v zgodovino. Tudi če mu to ne bo uspelo, pa je pohvale vreden že njegov niz osmih tekem z doseženim zadetkom.

"To je zelo lep in pohvale vreden dosežek, seveda pa Nusmir tudi sam ve, da mu to brez ekipe ne bi uspelo. Enostavno ekipa je ta, katera te dvigne na površje, upamo, da bo v tem slogu še nadaljeval tudi v naslednjih tekmah," je pred tekmo dejal trener Mure Ante Šimundža.

Tudi Šimundža je bil napadalec in je še vedno v deseterici najbolj učinkovitih nogometašev v zgodovini slovenske prve lige, toda serije, kot je uspela Fajotu, ni nikoli dosegel.

"To je izjemen dosežek. Vidi se, da Nusmir trdo dela na treningih, poskuša uresničiti želje ekipe v fazi napada in to mu trenutno odlično uspeva. Lahko se samo nadejamo, da bo to trajalo čim dlje," je še dodal nekdanji napadalec Maribora.

 

Več o strelski statistiki v spodnjem prispevku:



Nusmir Fajić v lovu za Štefanom Škaperjem in Jožetom Benkom

    Komentarji

    1. gost
      07.04.2012 ob 20:19 . gost

      Nusmir je uhvatio maglu...

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.