https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

NOGOMET

Leon Sreš prvič vpoklican v slovensko mladinsko reprezentanco

11.4.2012  

Poleg Mitje Lotriča, Erika Janže in Žige Kousa je Mura danes dobila novega reprezentanta. Selektor reprezentance U-20 Tomaž Kavčič je za prijateljsko tekmo mlade reprezentance proti Madžarski vpoklical tudi Leona Sreša. Zraven njega je vabilo dobil še Žiga Kous. 


Kot je povedal Sreš za Murino spletno stran, je nad povabilom v reprezentanco zelo počaščen. "Vsakemu je čast igrati za reprezentaco in sam sem zelo presenečen in počaščen nad vabilom, ki ga nisem pričakoval." Sreš ima sicer za sabo že nekaj nastopov za mlajše reprezentance Slovenije.

Leon Sreš je bil nad povabilom v mladinsko rezprezentanco presenečen.

Kous in Sreš se morata na zboru javiti v ponedeljek, 16. aprila, tekma proti Madžarski pa bo 18. aprila ob 16.00 v Odrancih. Po tekmi se bosta vrnila v klub. Na seznamu Tomaža Kavčiča je tudi Erik Janža, ki pa je na čakanju.

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.