https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

NOGOMET

Kovač dobil šest tekem, Bogičevič eno leto prepovedi, Roma kaznovana s 500 evri

4.5.2012  

Znane so kazni, ki jih je MNZ Murska Sobota izrekla glavnim »akterjem« na tekmi med ŠD Romo in Tišino, ki je minila v znamenju incidenta.


Tekmo v Vanča vasi, ki so jo pred slabima dvema tednoma dobili nogometaši Tišine s 3:1, je zaznamoval incident ob koncu tekme. Navijači Rome so pretepli navijača Tišine tako močno, da so slednjega morali z rešilcem odpeljati v bolnišnico. Sicer pa je tekmo zaznamovalo nekaj nešportnih prizorov, zdaj pa so znane tudi kazni, ki so jih prejeli nekateri »glavni akterji«. Uradno poročilo zaradi pretepa gostujočega navijača s strani Policijske uprave Murska Sobota še ni bilo posredovano.  

Romi 500 evrov kazni in štiri tekme prepovedi igranja na domačem terenu 

Zaradi groženj, dogajanj na in incidenta po tekmi, ko so domači grdo pretepli enega izmed gledalcev, ki je navijal za Tišino, je MNZ Murska Sobota ŠD Romo kaznovala s 500 evri denarne kazni in štirimi tekmami prepovedi nastopanja na domačem terenu v Vanča vasi. ŠD Roma lahko tekme kot domačin igra na igriščih, ki so od Vanče vasi oddaljeni najmanj 15 km.  

Moreno Kovač kaznovan s šestimi tekmami prepovedi igranja 

Moreno Kovač (ŠD Roma), ki je ob prejemu žoge pred nasprotnim igralcem le tega namerno z zamahom s komolcem udaril v predel glave, je dobil prepoved nastopanja na šestih prvenstvenih tekmah. Pri tem je bila upoštevana igralčeva predkaznovanost do sedaj. Kovač je sicer igralca Tišine udaril tako močno, da se je ta sesedel na tla in obležal. Pri tem je začel krvaveti iz ust in mu je bila nudena pomoč, nakar je z igro nadaljeval.

Foto: Slika RTV Slovenija

Po izključitvi je Kovač pristopil k drugemu pomočniku sodnika in mu grozil, da mu bo po končani tekmi zlomil nos. V 90. minuti igre, ko je prišlo do prekinitve zaradi incidenta ob igrišču, je bil omenjeni igralec prav tako prisoten v ograjenem delu igrišča in se je tudi nahajal na igralni površini, kljub temu, da je bil predhodno že izključen. 

Bogičeviču eno leto suspenza 

Igralec Rome Zvonko Bogičevič, ki je bil izključen v 90. minuti na posredovanje drugega pomočnika sodnika, je dobil prepoved nastopanja za dobo enega leta. Bogičevič je v omenjeni minuti pritekel do drugega pomočnika sodnika in ga iz neposredne bližine pljunil v obraz ter ga začel močno in grobo žaliti z vulgarnimi izrazi. Grozil mu je tudi z grožnjami po življenju. Po prejemu rdečega kartona je ponovno pritekel do drugega pomočnika sodnika in mu je začel ponovno groziti z nesramnimi in vulgarnimi izrazi ter mahal z rokami proti sodniku. Predno je zapustil igralno površino se je ponovno obrnil proti drugemu pomočniku sodnika in pljunil proti njemu, vendar ga ni zadel. 

Snemalcu so gledalci grozili, da mu bodo polomili kamero

Tekma med Romo in Tišino je bila tudi uradno, po naročilu MNZ Murska Sobota, snemana s strani TV IDEA Murska Sobota in je o tem bil obveščen predsednik Rome Slavko Cener, kateremu je bilo ob tem naročeno, da je potrebno zagotoviti snemalcu primerno možnost snemanja tekme. 

ŠD Roma je snemalcu namestila prostor pred garderobami, od koder je snemalec snemal tekmo. Samo snemanje tekme mu je bilo glede na poročilo delegata tekme v času tekme v večih primerih zelo oteženo oz. v določenih delih celo onemogočeno.

V 31. minuti igre je proti snemalcu priletel iz dela, kjer so se nahajali navijači ŠD Roma, kamen, ki ga je tudi zadel v predel glave in zadel tudi snemalno kamero. V bližini, kjer je snemal, so se občasno nahjali tudi varnostniki in tudi nekaj drugih oseb. V 90. minuti igre, ko je prišlo do incidenta ob igrišču, so do njega pristopili navzoči v njegovi bližini ter mu zagrozili, da če bo snemal dogodke ob igrišču, mu bodo pri tem polomili kamero in tudi njemu grozili. Vsled navedenega uradni snemalec na tekmi dogodkov ob igrišču in v predelu igrišča, kjer se je odvijal sporni dogodek, ni posnel. 

Obraz Boštjana Šebjaniča, ki so ga na tekmi pretepli, nekaj dni po incidentu.

"Navijači ŠD Roma so že od samega začetka tekme v večih primerih zelo nešportno in vulgarno ter z grožnjami zmerjali akterje tekme (sodnike), kakor tudi gostujoče igralce ter njihove predstavnike na rezervni klopi, predvsem trenerja. Od 28. minute naprej, ko je bil izključen Moreno Kovač, so se navijači Rome izredno nešportno, vulgarno, žaljivo in z velikimi grožnjami, tudi po življenju, obnašali, predvsem do drugega pomočnika sodnika, proti kateremu so tudi pljuvali, vendar ga pljunki niso zadeli," so še med drugim zapisali v uradnem poročilu tekme na MNZ Murska Sobota.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      04.05.2012 ob 10:11 palček gost

      zelo mile kazni; fukniti bi ji bilo treba iz lige!!

      37 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      04.05.2012 ob 10:13 kuki pap gost

      realna kazen,samo zakaj ni kaznovan predsednik kluba,saj naj bi on začel,prerivat navijača nk tišine,in še celo kot kaznovan hodil po igrišču

      14 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      04.05.2012 ob 10:14 FF gost

      Ka pa Grebenar pa Hahn ? Njiva pa ostajata nekaznovana - lepo to ka ta še dale lejko sranje delala ! Bravo Kacjan, še dale ščitiš tej gnide !

      24 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      04.05.2012 ob 10:15 nogometaš gost

      Smešno je vse to.Zanimivo bi bilo videti kakšno kazen bi dobil KATERI koli drug klub :S.Bomo videli kje bodo odigrali tekme oz.gdo bo dal klubu kot je ta igrišče ;).Upajmo da se klubi v tej ligi opogumijo in bojkotirajo tekme z tem nasprotnikom ;) NAJ živi NOGOMET

      20 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      04.05.2012 ob 10:17 cigan gost

      PALČEK ne motaj pa ne modruvli kakše mile kazni !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! BOGIČEVIČ PA za informacijo de dau pritožbo ZAJ KABI NAJ CIGEN PLUVNO NA SODNIKA ------------ KA JE PA SPLOJ NE - JE MIJMO PLUVNO JE DOBO LETO DNIJ KAZNI DA PA KERI KMET PLUVNE PA DOBIJ 4 TEKME!!!!!!!!! TOU SO SAMO VAŠE ŽELJE KA BI ROMO Z LIGE VE LUČILI PA SE JIH NETE NIKOLI REJŠILI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      1 30 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      04.05.2012 ob 10:20 jaz gost

      Premile kazni. Igrišče zaprti , pa nekši sadovnjak tan napraviti pa do vsaj kakše čedno delo meli, špricanje, obrezovanje, pobiranje pridelka .... :). Če bi kateri drugi klub takšno pizdarijo napravo bi sigurno bil bole drastično kaznovani. Malo trbej te rome prizemljiti pa jih nekšoga reda nafčiti , ka do malo inači premišljavali, pa ka do se delat spravili nej pa ka državo izkoriščajo, te jim pa drugo po glavi ne odi kak delanje pizdarij --- kcoj si pa spejvlejo nemože nam nitko ništa :).

      17 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      04.05.2012 ob 10:23 geza gost

      Dajte,vejpa lepau vas prosen.vse skup je naravnost smejšno.Za takšen faul + upoštevana igralčeva predkaznovanost= 6 tekem ?!!? Vsaka beseda je odveč.Se vijde,ka ščejo vse tau potisnote pod preprogo,pa ite dale.

      14 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      04.05.2012 ob 10:24 abc gost

      Kazni so sramotne! In dokler je tako se bodo tudi incidenti nadaljevali...

      18 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      04.05.2012 ob 10:26 fifa gost

      Ka pa HAHN in Grebenar haha adijo si tij Kacjan vejpa pijsalo je ka so oni tuj cuj bli,in zdaj so nej kaznjene jaoo.Kakše kazne resno svaka čast.

      11 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      04.05.2012 ob 10:28 cigan gost

      točno tak mij si lejko popevlemo nemože nam niko ništa PA HENJAJTE T TOU SOCIALNO POMOČJO !!!!!!!!!!!!!!!!!!1 JA MIJ SMO DELAVNI MOGOČE BOLE KAK ENI PAVRI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      0 24 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      04.05.2012 ob 10:29 meesi gost

      Eee moj Kacijan..

      3 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    12. Truplo
      04.05.2012 ob 10:32 Truplo

      V primerjavi s košarko so kazni odločno premile... Nič nimam proti Romom, niti njihovemu klubu, ne navijam za nikogar, vendar: igralec, kateri je dobil 6 tekem prepovedi zaradi namernega udarca drugega igralca je po mojem dobil dovolj... Več lahko dobi še, če ga bo udarjeni civilno tožil? Upoštevana je bila še predkaznovanost in verjetno je vse v okviru nekih disciplinskih določb. Tudi igralec, kateri bi naj "pljuval" in še kaj... po mojem v redu kazen. Tu se gre vseeno za neki "napad" na uradne osebe? Kaj bo dalje, verjetno se bodo pritožili, se bo še videlo. Mene moti, pa še enkrat, nič nimam proti nobenemu klubu in bi pisal podobno za bilokateri klub - torej sporna mi je nekako kazen 500 eur zaradi vseh "sranj": mečejo se kamni na snemalca, kateri je bil tam v službi, uradne osebe verjetno niso bile zavarovane, navijači tudi ne nekako ločeni, čeprav je bilo že lani nekaj narobe. Že, da so dobili domačini verjetno zaradi slabe organizacije nekaj tekem prepovedi igranja na svojem igrišču, vendar kakšna kazen je to? Igrati v 15 km oddaljenem kraju? Malo je res vprašanje, kdo bo dal igrišče, vendar jaz iz tega ne bi delal nekega problema: oni so uradno kaznovani, kazni bodo morali tako ali drugače plačati in oddelati in drugi klubi po svoje sedaj ne bi smeli vršiti še določene pritiske, da se jim onemogoči igranje. Večkrat so omenjene še druge osebe, katere bi naj sodelovale tako letos, kakor lani v incidentih in glede tega nič? Da samo spomnim, na tekmi košarkarjev nisem bil: baje, baje bi naj uradni predstavnik vrgel stol na igrišče ali nekje po parketu, verbalno bi naj sodnikoma rekel marsikaj in v tistem trenutku je izgubil živce, kakor pravimo. Ni pa se niti z nohtom dotaknil uradnih oseb in kakor mi je povedal, dan pozneje vse hudo, hudo obžaloval. In dobil prepoved nekaj tekem opravljanja bilokakšnih funkcij v košarki, torej ni smel biti zraven npr. niti na tekmi pri pionirjih, pionirkah... Vsekakor po mojem tako površno izrekanje kazni ne vodi k razčiščevanju dogodkov, niti k odstranitvi nekaterih ljudi, kateri na športna igrišča ne spadajo. Moje mnenje!

      8 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    13. gost
      04.05.2012 ob 10:34 gost23 gost

      mislen ka je skrajni čas ka G. Kacijan odstopi nepreklicno !!! ker to neje podobno predsednike MNZ MS, samo zato jih ne vrže ven z lige ka dobij pejneze zaradi tej naših "ljubih Romov"

      9 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    14. gost
      04.05.2012 ob 10:37 cigopompom gost

      to so vse premile kazni to se bo vse nadaljevalo tak saj kaj je 500€

      7 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    15. gost
      04.05.2012 ob 10:52 mdkcsjdch gost

      Kazen je premala za to kaj so naredili kazen si zaslužita tudi hahn in grebenar če bi pa to naredila ekipa pušče pa bi bila kazen večja oz. izključenje iz lige naj si roma vzame vzor po nk pušči v radencih so dobili 8 komadov in ni bil noben incident

      9 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    16. gost
      04.05.2012 ob 10:54 eden pač gost

      malo se naj tej naši romi zamijslijo pizdarije bi delali ali delat pa nebi šli,država pa je tuj naura ka tao podpira!!!!!!

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    17. gost
      04.05.2012 ob 11:02 hamilton gost

      to ping-pong ligo bi trbelo ukinot !!!

      6 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    18. gost
      04.05.2012 ob 11:15 navijač tudi gost

      SRAMOTNO.....................premale kazne,tudi za Kovača......................

      8 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    19. gost
      04.05.2012 ob 11:25 nevtralen gost

      mislen ka so kazni čisto realne, samo za grdo obnašanje igralcov na same tekme je kazen eno leto prepovedi še celou preveč, saj bogičevič nej nikoga vdaro, tak ka se malo ohladite tiste kere ste nastrojene prote ciganon. Bi pa lejko Pomurec.com dal večji poudarek na ton, ka še MNZ MS ( tak piše na toj strani) ni dobil uradnega poročila s strani policije. Mislen ka do še pravi povzročiteli pretepa, keri so bili zabeleženi s strani policije, dobili kazen tude na področje nogometa...samo tou enin ka ne poznate zadev malo bole nej jasno, zatou van je cilj, samo ka se nekoga vrže ven. Polek vsega pa lejko klubi zaj samo odločijo, če dajo ciganon igrišče ali nej, če do lejko ger špilale, samo mislen ka de tišina pri ton kvazi bojkote ciganov samo ostala, ( sramotno je tou ka so nej dali nite nikšne pisne izjave na MNZ, tak piše na spletni strani), ka drujge klube nemamo takšnih težav z cigane kak samo tišina, zanimivo nej, znankar majo kompleks pred njime, pa tude sami komentatore na portale, so večino z tišine ali pa so cigani, razen izjem. Se pravi brezveze kaj komenterate ka strinjale se tak nikdar nete.

      4 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    20. gost
      04.05.2012 ob 11:28 MAJMUNE JE U TENKU gost

      vij ste vsi prepametni ROMA DE DOKAZALA KA DE 1 PA SE VSI LEJKO NA GLAVO OBRNEJTE OVO LETO PA V POMURSKOJ VSE PREMAGA PA VIJ SE SAMO GJOČTE DALE AJDE BOK ZVAMI SAMO ZA VAS NASLEDNJA GLAZBENA MELODIJA PA PROSIN POSLUSAJTE SI http://www.youtube.com/watch?v=27UhOwt846g

      0 15 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    21. gost
      04.05.2012 ob 11:32 abcdefg gost

      kratko in jedernato: je to tu red? ges mislen ka nej

      8 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    22. gost
      04.05.2012 ob 11:32 gost - MB gost

      Preberite !!!!!!!!!!!!!! Splošna navodila NZS – disciplinska politika organov vodenja lig NZS IO NZS je na 23.seji dne 24.5.2004 sprejel enotno disciplinsko politiko pri kaznovanju igralcev ali drugih individualnih akterjev tekme v vseh ligah NZS. Disciplinski organi lig NZS so to politiko oz. spodaj navedena pravila dolžni upoštevati. Manjša odstopanja v posameznih primer so mogoča, vendar mora biti to posebej obrazloženo. MNZ se priporoča , da tako politiko vodijo tudi njihovi disciplinski organi. Enotna disciplinska politika NZS je usklajena s smernicami in standardi UEFE, v pretežni meri pa je bila v preteklosti tudi že praksa disciplinskega sodnika NZS. V nadaljevanju so po posameznih sklopih navedeni različni prekrški, zaradi katerih je bil igralec izključen ali prijavljen in je bilo zato potrebno izreči disciplinsko kazen. I. Disciplinski prekrški igralcev Minimalna kazen prepovedi nastopanja A. Nasilni štarti 1. nasilen štart, (vsebuje prekomerno silo), zadet nasprotnik 3 tekme 2. nasilen štart, (vsebuje prekomerno silo), nasprotnik ni zadet 2 tekme B. Nasilno obnašanje 1. igralec nasilno udari nasprotnika v glavo ali telo in mu ogrozi njegovo fizično integriteto ter izzove konfrontacijo med večimi igralci 5 tekem 2. ko se ne bori za žogo, igralec nasprotnika nasilno udari v glavo ali telo 4 tekme 3. ko se ne bori za žogo, igralec brcne nasprotnika v nogo 3 tekme 4. ko se borita za žogo, igralec z uporabo prekomerne sile udari nasprotnika, namerno stopi na nasprotnika, ko ta leži na tleh ipd. 3 tekme C. Poskus napada 1. poskus nasilnega udarca nasprotnika 2 tekmi D. Pljuvanje 1. igralec pljune nasprotnika 4 tekme E. Žalitve, grožnje in nešportno obnašanje do sodnikov 1. igralec pljune in zadane sodnika 6 mesecev 2. igralec pljune v smeri sodnika, ne da bi ga zadel 4 tekme 3. med tekmo, ob odmoru ali po koncu tekme igralec sodnika žali ali mu grozi 3 tekme 4. igralec po izključitvi žali sodnika 3 tekme + kazen za izključitev 5. po končani tekmi igralec pristopi k sodniku, protestira ter kritizira sojenje 1 tekma F. Napad na sodnika 1. igralec nasilno udari sodnika 5 let 2. igralec nasilno porine sodnika 1 leto 3. igralec pljune sodnika v obraz 2 leti 4. igralec nasilno porine sodnika, je izključen, nato pa še pljune sodnika v obraz 3 leta 5. igralec zgrabi sodnika za majico ali roko in mu grozi 6 mesecev 6. igralec protestira na odločitev sodnika tako, da ga rahlo porine v prsa 3 mesece G. Drugo 1. izključitev zaradi preprečitve doseganja zadetka ali čiste priložnosti za doseganje zadetka s prekrškom 1 tekma 2. izključitev zaradi drugega prejetega opomina na isti tekmi 1 tekma 3. žaljivo komentiranje dogodkov 1 tekma H. Več prekrškov istega igralca 1. igralec napravi več disciplinskih prekrškov – sankcije za posamezne prekrške se seštevajo II. Disciplinski prekrški uradnih oseb Disciplinski uradnih oseb se kaznujejo kot istovrstni prekrški igralcev v točki I. III. Prekrški do drugih oseb in uporaba video posnetka 1. Prekrški do pomočnika sodnika ali četrtega sodnika se kaznuje enako kot dejanje do glavnega. Za dejanje storjeno nad : soigralcem, uradno osebo (razen sodnikov) , drugo osebo v ograjem delu igrišča (npr. pobiralcem žog, bolničarjem...) ali gledalcem , se uporabljajo predpisane sankcije kot za vsa navedena dejanje do nasprotnika. 2. Disciplinski postopek se lahko uvede na osnovi celotnega video posnetka in v primerih, ki niso povezani z igro in ko nihče od sodnikov dogodka ni opazil. IV . Olajševalne okoliščine Pri izrekanju kazni se lahko upoštevajo tudi olajševalne okoliščine. Kadar gre za nasilno obnašanje kot povračilni ukrep, t.j. 1. če se v primerih iz tč. B-2 prekršek, ki ga je pred tem napravil nasprotnik, po mišljenju sodnika smatra kot provokacija, je kazen nižja 3 tekme 2. če je v primerih iz tč. B-3 in B-4 dejanje po mišljenu sodnika nepremišljena, spontana... reakcija igralca na nešporten prekršek, ki ga je pred tem nad njim napravil nasprotnik 2 tekmi 3. Druge olajševalne okoliščine, ki jih je moč razbrati in upoštevati iz poročil o tekmi. V. Oteževalne okoliščine Igralcu se izreče strožja sankcija (večje število tekem ali časovna kazen ali denarna kazen) v naslednjih primerih: 1. Posebno nasilno obnašanje ali igra s posledicami za zdravje nasprotnika npr.: video posnetek jasno pokaže, da je igralec namerno stopil na glavo nasprotnika, ki je bil na tleh po štartu istega igralca 6 tekem 2. Posebno nasilno obnašanje s posledicami za red in mir na tekmi 3. Pri predkaznovanosti se za manjše prekrške gleda zadnjih 12 mesecih, za težje 36 mesecev. Ljubljana, 31.5.2004 Generalni sekretar: Dane Jošt

      6 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    23. gost
      04.05.2012 ob 11:40 bbr gost

      NEMOŽE NAM NIKO NIŠTA JAČI SMO OD SUDBINE,pa ka nam je 500 evrov pa mi bi plačali 5000 evrov zdaj si pa leko TIŠINSKI živce gejte hahhahahahahahahahahah

      3 18 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    24. gost
      04.05.2012 ob 11:43 darling gost

      Kriminalce sodijo v zapore, nej pa na igrišče! Da de se to zgodilo de lejko nk Roma normalno fuzbal špilala! Kelko pejnez dobij zveza za to vse??? Pa de se vse pozabilo do naslednjoga sranja! Taka se vidimo kmalu!!!!

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    25. gost
      04.05.2012 ob 11:43 jaka gost

      Što de si pri živcaj džo? V Vanča vasi je hud mraz, pri minus 5

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    26. jimmy80
      04.05.2012 ob 11:43 jimmy80

      NK VIRS BISTRICA : NK AGROSERVIS BELTINCI 1 Igralec ekipe NK je bil izključen v 79. minuti tekme zaradi nasilne igre in poskusa nasilnega udarca nasprotnika , za kar je igralec dobil rdeč karton, po prejetem kartonu je igralec ostro protestiral na odločitev sodnika, skočil proti sodniku in ga z roko porinil v prsi. Na podlagi 29. člena DP je bil zoper igralca NK uveden disciplinski postopek. Poslan je bil pisni zagovor. Na podlagi določil 9/2. in 19. člena DP, se igralcu za ta prekršek izreče kazen prepovedi igranja na 8 /osmih/ tekmah. Iz poročila delegata in poročila sodnika je razvidno, da je po končani tekmi prišlo fizičnega kontakta med enim izmed gledalcev in pomočnikom sodnika g. Jeneš Borisom. NK Turnišče ni izkoristilo pravice do pisnega zagovora na navedbe pomočnika sodnika in delegata, tako pisnega zagovora ni podalo. Pri razsojanju se tako upoštevajo samo izjave delegata tekme in pomočnika sodnika. Na podlagi 36. člena DP, v povezavi s sklepom disciplinskega sodnika PNL z dne 09.11.2010 o uvedbi disciplinskega postopka zoper NK TURNIŠČE zaradi fizičnega kontakta enega izmed domačih gledalcev na sodnika, se na podlagi določil 8/c-2., 8/c-11, 24/5, 24/6 in v povezavi z 11., 12. in 17. členom DP, ekipi NK TURNIŠČE izreče denarna kazen v višini 200 €. ( p.s. gledalec in sodnik sta se poznala iz službe in ga je le potrepljal po rami v ograjenem delu, ga je pa delegat prijavil in v bistvu ni šlo za nič pa kljub temu kazen) Prav tako se izreka prepoved igranja 2/dveh/prvenstvenih domačih tekem na igrišču NK Turnišče. 3. pre leti je v ligi mnu lendava igralec pljunil sodnika, mu grozil in dobil prepoved igranja 2 leti... Evo nekaj primerov z mnz lendava

      12 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    27. gost
      04.05.2012 ob 11:59 hahaha gost

      Nišče van nebe smel date igrišča!!!!! Te pa špilajte vaterpolo!

      11 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    28. gost
      04.05.2012 ob 12:10 bbr gost

      igrišče ze mamo v SERDICI

      3 12 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    29. gost
      04.05.2012 ob 12:49 cigan gost

      hahaha- mij smo sposobni plačuvati za igrišča nej kak TIŠINA KA JE ODAVALA ŽELEZO KA ZAJ PODKUPUVLEJO SODNIKE!!!!!!!!!!!!!!!!O TON NEVEJTE PIJSAT PA ŠTO JE TE CIGEN TU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PA EVO ZAJ MEJTE DUGE NOSE NA VAŠO ŽALOST PA NAŠE VESELJE MAMO IGRIŠČE!!!!!!!!!!!!!!!!

      0 10 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    30. gost
      04.05.2012 ob 12:51 Lendava gost

      Edina kazen, ki bi bila pravična je Nk Romo izklučit iz lige za dobo pet let in te bi se malo zamislili, če se splača delat pizdarije.

      8 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    31. gost
      04.05.2012 ob 12:53 cigan gost

      JAKA ma koji mraz ciganje je nej nikoli mrzlo se skous znajdemo isto kak Tišina mo mij tuj podkupuvali sodnike!!!!!!!!!! PA TE VEĆ NEDE -5!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11111111

      0 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    32. gost
      04.05.2012 ob 12:59 ajd gost

      Hehehehe! kak si blesavi, prej podkipuvale, tu se nejde samo za Tišino, ampak za vse, vsi vijdijo ka ste pač nej za fuzbal in ste drugi samo in edino zardi groženj, pretepanj in drugih primitivnih načinov! Nihče v tej ligi in širše vas ne mara, pa tao nej zatao ka ste cigani ali ka bi dobri bili, ampak zaradi toga kak san zgoraj napiso, drujgo je če razmiš! Po kvaliteti ste zadnja ekipa lige, ampak zaradi vašoga nasilništva ste tu ge ste! Zaj pa konec debate s primitivci!

      9 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    33. gost
      04.05.2012 ob 13:02 aaa gost

      Pa še tao, ge mo prišo do te tekme in posnetkov z mobitelo, de vse na youtube, pa partisi za doj potegnite in te gučte o podkupovanjih, ka ste lejko srečni ka sploj špilate te kickbox-fuzbal!

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    34. gost
      04.05.2012 ob 13:29 sajar gost

      aaa, daj te objavi link od tekme tu ka vidimo

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    35. gost
      04.05.2012 ob 14:34 jkk gost

      kacjan lopov tebi je čas ka odsopiš

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    36. gost
      04.05.2012 ob 15:09 Chico gost

      V soboški zvezi kak je znano že dugo časa in če spremlaš kazni se blago kaznuvle proti drugim, čeprav bi naj bil disciplinski pravilnik NZS isti za vse zveze in bi naj bile podobne kazni.

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    37. gost
      04.05.2012 ob 15:22 mafia gost

      ka pa mišek nede kaznovani???!...KACIJAN ODSTOPI!

      7 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    38. gost
      04.05.2012 ob 15:30 cigopompom gost

      eden pač ge ti pa eno stvar poven eni cigani sploj podpore ne dobijo VAŠI BELI CIGANI pa na mesec vlečejo 300€ podpore pa so nigdar nikaj ne delali pa če cigani nebi ščeli delat te nebi 80% ciganov delalo v avstriji in od toga je mogoče 10% ka resno neščejo delat 10% pa takđih ka jih nišče nešče zaposliti pa eni cigani delamo tudi v državnih službah tak ka te lepo prosin me modruvli

      2 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    39. gost
      04.05.2012 ob 17:13 fuzbaler gost

      Ge osebno neman nika proti ciganon. večina ka jih poznan so še bole prijetni za v družbo kak vi ka tu komentejrate... Neven zakoj jih vsi neka menje cenite... je pa istina pretiravlete z nasiljon.... te pa se pitate zakoj se kao mi na vas spravlamo pa neka.... fuzbal je igra brez nasilja , ge se pokaže znanje pa tehnika nej pa rugy kak ga vi znate špilate... ZAMISLITE SE ;)

      0 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    40. gost
      04.05.2012 ob 22:14 kobilje gost

      ce imas v krvi 2 promila alkohola in izivas usodo kot ta Sebjanic Bostjan se to zgodi.Naj vas opomnim na nekaj da to ni bil pretep ampak samo en udarec in Bostjan je padel z strani NK ROMA mu je bila nudena takoj prva pomoc clovek se je smejal.Ta primer je isto ko nesreca CE SI VINJEN ALI POD VPLIVOM MAMIL si takoj krivec,ni bilo lepo da je do tega incidenta prislo,tega gospoda SEBJANICA sem videl ze naslednje jutro zunaj pri bolnici v RAKICANU in ni bil tako hudo poskodovan kot se pise v medijah.Ce dobro pogledate to sliko tocno se vidi kako je nakicen SMINKAN okrog oci.Se eno SEBJANICA vidim vsak dan na Lendavski ulici in celo po gostilnah kam zahaja je siril govorice DA SI JE SAM KRIV in da obzaluje za incident katerega je zakrivil,pove se da je VSEGA KRIV ALKOHOL kar tudi potrjuje policijsko sporocilo in bolnisnica v Rakicanu.Pove se da bi se rad opravicil ekipi NK ROMA za to medijsko blatenje ampak ne more ker ga je sram in malo strah .To kar je napisano je izjavil sam SEBJANIC BOSTJAN V SOBOTO 28.04.2012 V ENIH GOSTILN NA LENDAVSKI ULICI V M.SOBOTI.Pove se da so mu ti ROMI iz VANCA VASI prijatelji in da so nekateri bili celo njegovi sosolci a zdaj jim ne more pogledat v oci zaradi sramote ZA KATERO JE KRIV BOSTJAN SEBJANIC oziroma prevelika doza ALKOHOLA.V umenu BOSTJANA SEBJANICA vas prosim da ne komentirate zadeve glede pretepa medijska hisa pa naj daje tocne izjave ne da blati NK ROMA.Oprostite Bostjanu v mojem imenu.LP,GB KOBILJE

      4 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    41. gost
      04.05.2012 ob 22:20 heheeheh gost

      Zakaj ga je STRAH??? Mu mogoče Hahn in ostali grozijo???

      3 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    42. gost
      04.05.2012 ob 22:43 bg v.v rom gost

      Vsak pijanec ko se strezni misli kaj je kje ali komu storil.I v istem primeru je BURO .Če bi bil budala bi budala osto zdaj pa je navadna pijana propalica.Ka telko imate proti toga Hahna pa Grebenara .Poglente si tan ka pijše KOBILJE kelko alkohola je imel v krvi BURO.Denarno kazen 500 EUROV je že župan občine poravnal za najem igričša pa je že tudi poskrbljeno.Kazni igralcev so dokaj primerne !!!!! samo vsi ki v tem športu grešijo in so grešili zadnjih 14 dni bi morali na isti način kaznovati.Kaj je bilo v BAKOVCIH IN BRATONCIH za iste zgodbe čista male kazni zaradi privilegij in straha.

      2 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    43. gost
      04.05.2012 ob 22:50 nk tišina gost

      Buroja pa na zdravljenje v Ormož,vej pa sake den zaljane,pa te tou zdravstveni delavec?

      8 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    44. gost
      05.05.2012 ob 10:53 bg v.v rom gost

      rad bi znal zakaj se more t

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    45. gost
      05.05.2012 ob 11:15 bg v.v rom gost

      rad bi znal zakaj se mora ta odločitev MNZ M.Sobota glede kazni objavit v javnost. Odgovorne na POMUREC.COM in SOBOTA INFO pa prosim naj takoj te dopise ki se vrtijo okrog NK ROMA izbrišejo z naslovnic.RAZLOG:1.90%izjav je lažnih,2.zakaj niste v javnost dali izjave NK ROMA,3.zakaj niste objavili koliko alkohola je imel Šebjanič v krvi (((((2 promila))))).4.če nekaj želiš objavit v javnost moraš vpletene vprašat a v tem primeru POMUREC.COM in SOBOTA INFO niso z strani NK ROMA nič vprašali zato se bo v primeru da se vsi članki ne IZBRIŠEJO obe medijski hiši tožijo.RAZLOG ZA TOŽBO:netočne informacije in blatenje vseh ROMOV.Ker so izjave večino sovražne se to nebi smelo dat v javnost.OPOZORILO MEDIJAM:to ni bil pretep navijačev NK ROMA ampak samo en ud

      3 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    46. gost
      05.05.2012 ob 11:34 ajd gost

      Pisati se nafči!! Če boš pa taožo koga, pa obstaja tv posnetek keri vse dokazuje, pa nema veze kelko je of mel v krvi, človeka se ne mlati. Kazni so pa javne za vse klube in se jih da videta tude na MNZ MS strani! Ja zaj te pa vi srmaki!

      3 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    47. gost
      05.05.2012 ob 12:06 bg v:v rom gost

      Za ajd:posnetek z tekme je realen in tudi kazni so premajhne za igralce.Tisto glede BUROJA pa je tak "pretepa ni bilo".Bil je samo en udarec tak je tou da te trufi cigan ce ga izivas.Buro je za Ormoz.Pa se nekaj !!!!!!!!!!ajd!!!!!!! nafci se pijsati pogleni tvoj zadnji komentar.TEMPERATURA SE DVIGUJE Z NJO PA TUDI NK ROMA na koncu sezons se bomo mij smejali .

      2 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    48. gost
      05.05.2012 ob 12:30 bg v:v rom gost

      pobuda za POMUREC.COM IN SOBOTA INFO:Naj se MNZ M.SOBOTA zacne boriti proti RASIZMU,ker smo majnsine kot smo romi in madzari zelo odskodovani.KAKO:1.ko SODNIK slisi za besedo"CIGAN ALI MADZAR bi mu takoj moral pokazat RDEC KARTON in igralca kateri to pove temu primerno kaznovati.2.ko DELEGAT tekme slisi navijace ko navijajo z besedami ki zalijo populacijo na primer CIGANI ALI MADZARI naj bi to delegati tekme zapisali in KLUB PRIMERNO KAZNILI.Z tem bi se polozaj na igriscih popravil,kaj o tem pove DANE JOST.Ta pobuda bo poslana na FIFO ker v M.SOBOTI o tem nocejo slisat.V vseh europsih drzavah je BOJ PROTI RASIZMU samo MNZ M.SOBOTA ga ne more narediti z temi kazni bi ekipe padali na ferpleyu in tudi MNZ M.SOBOTA bi kasirala od kartonov.Pa tudi takih incidentov nebi bilo.MEDIJI IN MNZ M.SOBOTA BOJUTE SE Z NAMI PROTI RASIZMU.

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    49. gost
      05.05.2012 ob 12:35 bg v:v rom gost

      ==================== BOJ PROTI RASIZMU KDAJ V MNZ M.SOBOTA=============================

      2 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    50. gost
      05.05.2012 ob 12:38 bg v:v rom gost

      KATERI KLUB ALI IGRALEC BO DOBIL PRVO KAZEN V MNZ M.SOBOTA GLEDE RASIZMA.

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    51. gost
      05.05.2012 ob 12:58 bg v:v rom gost

      MNZ M.SOBOTA oglejte si naspletu ta naslov"Terry ostal brez kapetanskega traka zaradi RASIZMA zato mora junija na sodisce.Kdaj bo MNZ M.SOBOTA uvedala ta zakon?Kaj pravi na to BOZIDAR CRNKOVIC,ALOJZ FLEGAR,KAREL HORVATin se DANILO KACJAN.Povejte nekaj besed o tem predlogu v cetrtek na skupscini NAJ SE RASIZEM KAZNUJE!

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    52. gost
      05.05.2012 ob 13:47 KIAJNEC gost

      ti poven ka tou tak nebi bilou slabo,rasiste na igrišču pa pouleg igrišča bi mogli kazniti tidik mij pri N.K. Dobrovniku se strinjamo z pobudo boj proti rasizmu in z ten ka smo mij manjšine v tem primeru oškodovani.Dober predlog.

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    53. gost
      05.05.2012 ob 14:02 ajd gost

      Brez zamere, obojin! Ampak polek PRAVIC, za vas veljajo tudi DOLŽNOSTI! Seveda ka more rasizem biti kaznovani, a vmes je izzvani prav s komentari tu gor, kda se delate norca s toga ka so nekoga zbili in kak bi še mogo bole bit biti, ali ka ste vi sve i svašta, drugi pa nič! San absolutno proti rasizmi, ampak upan ka znate ka mate dolžnosti tudi, kak vsi ostali!

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    54. gost
      05.05.2012 ob 14:58 hijo00 gost

      zakoj so že zbrisali moje 3 komentarje,kacijan cigo idi ka do ti ga cigani fafali !!! cigani smrdljivi !!!!!!!!!!!

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    55. gost
      05.05.2012 ob 15:00 gost gost

      na plan ste privlekli "RASIZEM" to je vaš đoker,ko delate neumnosti in ste zato kaznovani.Bil sem na tekmi in niste bili tako nedolžni kot sedaj pišete,bili ste nesramni do nas ostalih in sem se počutil ogroženega.Že takrat sem se vprašal."gdo je tu rasist"?,Kajti si nisem upal navijati za svojo ekipo,se je Vam dragi "ROMI" gdaj to zgodilo?.Nevem zakaj ta mržnja do ostalih ljudi ,ste se gdaj to vrašali?Rekli boste da ste diskriminirani.to nikakor ni res,imate več pravic kot ostali državljani.Naprimer svoj radijo v romščini,časopis,pisarno ind....Imamo prekmurci radijo v prekmurščini ?Vsakakor imate lepe možnosti za normalno življene in delovanje v svojem okolju.Prevečkrat se zavedate samo svojih pravic,dolžnosti pa ne.Tudi jaz imam kar nekaj prijateljev iz vaše vasi in ko se srečamo nikoli ne pomislim "to pa je rom" ampak to jeŠtefan, Andrija ,kot da bi srečal Pišteka, Hermana....Misli da moramo vsi skupaj delati na tem da bo to tako kot sem napisal v zadnjem odstavku.

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    56. gost
      05.05.2012 ob 17:57 bg v:v rom gost

      za gosta:najprej o radio v romscini za ta radio je glavni pobudnik bil sam MILAN KUCAN.O rasizmu se jaz stabo ne morem pogovarjat.Tisto da pa imas prijatelje kot sta STEFAN in ANDRIJA pa je tak oba sta proti klubu NK ROMA.Za tebe pa smatram da si celo clan MNZ-ja po mojem sodnik.Za nekaj smo krivi pa se ne delamo nedolzne samo RASIZEM pa obstaja.En pes se sam ne more grizti.To bi lahko povedali lepo cujte to leto mora biti TISINA prvak pa bi razumeli ne da se celotna MNZ v M:Soboti da podkupiti Miroju Berkeju.Ce si tak pameten """""gost"""""NAJ SE ZE JUTRI ZACENJAJO KAZNOVATI IGRALCI IN KLUBI (navijaci)KATERI BODO SE NESPORTNO OBNASALI NEMORE TI NA IGRISCU NEGDO GOVORIT CIGO SODNIKI PA TO POSLUSAJO.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    57. gost
      05.05.2012 ob 18:06 bg v:v rom gost

      Za hijio oo:To je pravo obnasanje cigani gor cigani dol.Pitaj tvojo mamo kak so jo cigani M---i pa ka je cigan tvoj oca idi na krvno analizo.Pozdravi mamico.Tako se to zacenja ce nebi gospod" hijo 00" napisal take o ciganih nikoli nebi izvedel da so mu mamico jebali cigani in da je cigansko dejte.Adijo sine ne pozabi pozdravit mamo.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    58. gost
      05.05.2012 ob 19:04 pušča gost

      alo MAJMUNE JE U TENKU ka se dela pameten mamicu ti jebem puščo nete nigdar zmagali samo pizdarije delate vsen romom tou bi vij nan puščanskin napravti si bilij v bolni BOREJSKE PIČKE MATER VAM JEBEM

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    59. gost
      05.05.2012 ob 20:43 .... gost

      premišlavlen, pa premišlavlen ... glede na tou ka san s Kobiljja se nikak nemren spomniti što boga je GB s Kobilja?! Nej si ti mogoče malo tvoj kraj prebivališča fkuper zmejšo?

      7 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    60. gost
      05.05.2012 ob 22:15 pravi kobiljančar!!! gost

      Že od samega začetka spremljam dogajanje glede te teme. Več se ne morem zadrževati, ne da bi tudi sam nekaj napisal. Pobudo mi je seveda dal tale "gost - kobilje". Glede samega dogodka, ki se je zgodil ob nogometnem igrišču NK Rome ne morem kaj dosti za komentirati. Povem lahko le, da močno obsojam nasilništvo na in ob igrišču. Buro pijan gor ali dol, ne sme priti do tega, kar se je na veliko žalost zgodilo. Imam informacije iz obeh taborov in ne pišem v nobeno korist, saj želim le, da naj zmaga NOGOMET, katerega imamo prekmurci, bodisi mađari, cigani ali pavri vsi tako radi. Normalno je rivalstvo med sosednjima ekipama in mora biti, vendar v duhu Fair playa. Kot sem omenil imam motiv pisanja zaradi "kobilje". Pisat take laži in trosit neumnosti, te je le lahko sram. Še slepec vidi, da si "cigan" živeč na lendavski v MS. Povej mi kateri Kobiljančar ima čas posedat po gostilnah na lendavski?!!! Povrh vsega je Buro v Kobilju lepo zapisan in ga tu imamo radi takšnega kot je. Kot poznavalec nogometa povem, da so kazni primerne za kaznovane s strani nogometnih sodnikov, je pa potrebno počakati na poročila Policije in močno želim, ter upam, naj zmaga pravica in najdejo povzročitelje ter odgovorne za nastalo dogajanje ob igrišču. Le tako se jim bo lahko primerno sodilo in takrat bo za njih nogomet preteklost. Naj živi NOGOMET in lep pozdrav iz prelepega Kobilja.

      8 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    61. gost
      05.05.2012 ob 22:18 kobilje gost

      Če si tij z Kobilja pa premišlavleš kdo san nej je nika naopak,mijslin ka te tij dobro poznaš toga Šebjaniča ka je za nas v KOBILJU tidik špilo pa znaš ka je delo na tekmah.V klub smo ga zejli kak zeta v vejsi.LP GB KOBILJE

      0 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    62. gost
      05.05.2012 ob 23:50 ****** gost

      pa kaj je 500€ za nas hahah

      0 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    63. gost
      06.05.2012 ob 11:22 bg v.v rom gost

      Za pravi kobiljčan:od vseh komentarov ki so bili napisani v tej aferi BURO je tvoj komentar naj bolj realen in fer.Zato ti iz vroče in prelepe Vanča vasi pošiljam lepe pozdrave in čestitko za tvoj komentar.

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    64. gost
      06.05.2012 ob 21:51 Janža No1 gost

      Iz 1.MNZ lige M.Sobota napredujejo samo prve dve ekipe,izpadejo pa zadnje tri ker je Rakičan v slabem položaju,oziroma želijo iztopit iz tekmovanja.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    65. gost
      06.05.2012 ob 22:11 gost gost

      Zaradi pametnjakoviča Grosa v MNZ Lendava do se lige čista na novo organizejrale, taka nede nišče nigi napredoval kak bi mogo.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    66. gost
      07.05.2012 ob 18:24 pravi kobiljančar!!! gost

      Vidva zadnja dva sta se malo izgubila, a? tu poteka čisto druga debata, ne pa kvazi sestavljanje lig! med drugim lahko pojasnim, da se prvo morajo sestaviti državne lige(1,2,3) in šele nato lige po MNZ-jih in ne na pamet, ter takoj nekoga blatit!

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    67. gost
      08.05.2012 ob 19:41 Alojz Flegar gost

      sd romo izkuciti to ni mogocno, ker potem nemore nk tisina obstajati. ker tisti denar kaj je za sd roma doloceno . je sprejela nk tisina sezona 2009-2010. 3000,-€

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    68. gost
      08.05.2012 ob 19:48 abi gost

      sd roma bo vecno obstajala pa se nesekejrajte za to igrisce tisina tudi nema igrisce ka tisinsko igrisce je za vse obcane krajevne skupnosti tisina.in koloiko jaz vem da sd roma je tudi v ks tisina .. pa se malenkosti: ce sd rome vec nede v ligi!!!!!!!! STO DE TE TEJ SLABE IGRALCE REIJCO

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    69. gost
      08.05.2012 ob 19:58 MISTER BABY gost

      NAROD BOGI GES SAN TUJ S KRAJNE PA VIJ ZNATE STO JE BURO. CUDA KA SO GA SE NEJ BUJLE . SOMAR

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    70. gost
      08.05.2012 ob 20:34 o gost

      Glih štoj od m, babya se glasi, najbole drvosječne ekpe maloga fuzbala daleč naokoli!

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    71. gost
      08.05.2012 ob 20:51 ne motaj gost

      alo, tij gost - o... malo si pogledni fair play lestvice Ravenske lige pa se te oglašaj što je najbole drvosječna ekipa

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    72. gost
      09.05.2012 ob 10:57 DOBEL-RANKOVCI gost

      Bil san na toj tekmi pa si je Buro isko tak kak si sigdar išče,nej je bilou nikšo bitje navijačov,eden ga je ednok vdaro pa je Buro spadno nej je mogo stanot ka je bil fejst pijan.Nišče ga nebi tan bujo pa tidi nej nas ostale, bojmo malo fer.Si znamo što je Buro pa si malo potejgnite film nazaj pa te dobili rezultat.Kelko krat skoraj vsako nedelo ima Buro konflikt na nogometnih tekmah v malem nogometu da so nej krijvi igralci te si najde nekšoga gledalca,samo ka je v pozornosti.Tisti ka ste nej tou vidli ne pijšte ka nekomu škodujete nej so cigani tij vsega krijvi če nebi izijvo nebi do toga prišlo.Tidi mij smo ga že ednok spokali na pa se je nej telko debatejralo bojmo pošteni.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    73. gost
      09.05.2012 ob 11:12 ovotisto gost

      ja zaj najbole ka si gospodje z NK Roma sakši den en klub zmislite z maloga fuzbala pa v njegovon imeni pijšete :D smejšni ste :D

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    74. gost
      09.05.2012 ob 20:26 Truplo gost

      Glede na vse, kar berem mogoče res ni to najbolj važno, da je tale g. Buro dobil malo na "ćupo", kot se pravi. Se zgodi, če kdo izziva, zadevo pa podkrepljuje alkohol. Meni je sporno to, da je bilo napisano, da ga je teplo več privržencev NK Rome, kar ni v redu kot prvo, kot drugo tudi to, da bi ga naj eden še brcnil v glavo. S čim? Z obutimi japonkami ali čim tršim? In če so/ste Romi tako nedolžni v tej stvari, čemu se je kamermanu onemogočalo snemanje oz. bi mu naj celo priletel kamen v glavo? A smo v votlinah... nekoč so se res metali kamni v vojnah? Meni je vseeno, kako se bo to razpletlo, na nogometne tekme ne hodim, razen na Muro in to je vse. Berem pa tole temo in me tu in tam prime, da kaj pokomentiram... še posebej zadeve v zvezi s fair-playem. In na tej tekmi marsikaj ni bilo v redu!

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    75. gost
      09.05.2012 ob 20:53 ic gost

      hej kmeti ka telko pisete nemat nikso delo

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    76. gost
      09.05.2012 ob 20:57 90 letna boca gost

      ka telko toga somara scitite ka ste pedri ka je za tisino napravo edino ka je ta v solo odo ka v posebnoj nej vec mesta bilo na je srecen ka so ga nej bujli

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    77. gost
      02.06.2012 ob 7:51 Đouži gost

      Zanijma me, zakoj je ešče itak nej rejšena pritožba NK Roma na 2. stopnji. Ma Kacijan pa kaj za brejgon ? Pa nej ka bi njin cilou kazen omijlili ? Te bi mogo kazen dale Kacijan slujžiti, ka si drugo niti ne zasluži po vsen ton, pa ODSTOUPI naj včasi !

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    78. gost
      06.06.2012 ob 11:17 đouži na kvadrat gost

      ZAOSTALI PRIMER - 16. SEJA DS: ŠD ROMA : NK TIŠINA ŠD ROMA je podala preko odvetnika, g. Oskarja ŠOOŠA, pritožbo na sklep DS s 16. seje, ki se nanaša na izrečene kazni DS MNZ M. Sobota, ki se nanaša na tekmo 15. kroga 1. MNL-ČLANI med ekipama ŠD ROMA : NK TIŠINA, ki je bila odigrana 21. 4. 2012 na igrišču ŠD ROMA v Vanča vasi. Pritožba se preda v obravnavo in odločanje Komisiji za pritožbe MNZ M. Sobota. Komisija za pritožbe pri MNZ M. Sobota je pritožbo ŠD ROMA zavrnila kot neutemeljeno in potrdila sklep DS MNZ M. Sobota. Sklep Komisije za pritožbe pri MNZ M. Sobota je bil posredovan v pisni obliki ŠD ROMA.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.