https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

NOGOMET

Potapljajočo Naftino barko bo skušal rešiti Madžar Nemeth

Lendava, 8.5.2012  

Potem, ko je prejšnji teden odstopil pomočnik trenerja Nafte Dario Utroša, je zdaj klub razrešil še trenerja Stanka Preradoviča. "Gasilec", ki bo skušal v Lendavi ohraniti prvoligaški status prihaja iz Madžarske in sliši na ime Imre Nemeth.


Upravni odbor Nafte je sprejel odločitev, da sporazumno prekine sodelovanje z Stankom Preradovičem kot glavnim trenerjem članskega moštva.

Na preostalih treh tekmah v prvi ligi bo člansko moštvo vodil madžarski strokovnjak Imre Nemeth, ki je v preteklosti vodil klube Kecskemet (2. madžarska liga), Szentgothard (2. madžarska liga) in Lenti (3. madžarska liga). Deloval je kot trener tudi v Črenšovcih, ki so v takratnem času tekmovali v 2. SNL.

FOTO: zalaihirlap.hu

Novoimenovani trener bo opravil prvi trening z ekipo danes popoldan in bo poskušal skozi preostale tri tekme zagotoviti Nafti obstanek v 1. SNL. Je redni spremljevalec slovenskega klubskega in reprezentančnega nogometa in ima tudi PRO licenco pridobljeno s strani NZS, saj je tudi član ODNT Lendava.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      08.05.2012 ob 15:54 nk gost

      IN NK OPEL HORSER LAKOŠ V POMURSKI LIGI

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      08.05.2012 ob 17:11 ... gost

      za 1000 forintov bi jes tuj treneral nafto...

      0 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      08.05.2012 ob 20:39 bubo gost

      in zdaj ka čakajo, ka v trej kolaj čüdež napravi, če niti igralcov ne pozna :)

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      08.05.2012 ob 20:43 ... gost

      hehe legende hitro so se spomlele, vaček pa je pre tej drvaraj nika nej kriv. nemreš iz nič narejdete čuda pač še en klub za ograček ligo

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      08.05.2012 ob 22:09 gost gost

      super strokovnjak

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.