https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Mladi muraši drugi v Novi Gorici

15.5.2012  

Mladi nogometaši Mure 05, selekcija U-9 so se minulo soboto udeležili turnirja selekcij do devet let, kjer je sodelovalo osem ekip iz Slovenije ter ob koncu osvojili odlično drugo mesto.

Za Muro 05 so pod vodstvom trenerjev Damjana Ošlaja in Aleša Bagole igrali naslednji igralci: Nejc Gorza, Aleš Štornik, Rok Erniša, Aljaž Žekš, Tarik Bagola, Teo Toth, Teo Grča, Luka Horvat in David Klar.

V svoji skupini so suvereno premagali vse nasprotnike in se kot prvi v skupini uvrstili v polfinale.

Predtekmovanje:

MURA 05 : DOMŽALE 2:0 (Klar, Bagola)

MURA 05 : GORICA 1:0 (Eniša)

MURA 05 : OLIMPIJA 1:0 (Žeks)

Polfinale:

MURA 05 : TOLMIN 4:1 (Žekš 2×, Bagola, Štornik)

Finale:


MURA 05 : DOMŽALE 1:4 (Toth)

Ker pa je za male nogometaše bila to prva dolga pot, vstali so ob 4. uri zjutraj, peljali se štiri ure in igrali vse tekme v peklenski vročini na umetni travi, so v finalu po vodstvu z 1:0 in dvema 100 % priložnostima izgubili z ekipo Domžal in na koncu zasedli odlično drugo mesto.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.